kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
ModeratorMõned lood siin on päris humoorikad..Üldiselt mul probleeme ei teki, kuid on olnud 2 halba juhust:
1. 2006 suvel tekkis ühe poksijaga sõnelus.. peale seda, kui ütlesin talle, et tal on kihvtid prillid ja et ta võiks need mulle maha ärida, tõmbas haagi sisse ja lõualuu läks.. siis läks rüseluseks, räägiti, et lõin teda ka korra (prillid lendasid igatahes) ja siis sain teisele poole ka ühe paugu, mis viis knock-outini. Tulemus: 7 nädalat traadid suus, plaat lõuas kruvidega ning tänase päevani lõug natuke-natuke viltu.. Politseisse ei andnud, viha ei pea. Hiljem sain teada, et ta oli mingisugune poksi EM juuniorite hõbe vms..
2. juhus oli täpselt 1 aasta peale 1. juhust (18. august 2007)… Siis provotseeriti.. lõin 1 korra mööda käega, 1 korra jalaga pihta (mitte hullusti).. pärast õnnestus kutil saada arstitõend selle kohta, et ta on läbipekstud ja mind anti politseisse.. pidin talle maksma, et mitte kriminaalasja kaela saada.
Üldiselt mul mingeid probleeme pole.. naljakas on see, et tavaliselt seltskonnas olen just mina üks nendest, kes teisi rahustab ja konflikte ei otsi.. paar halba juhust on sellegi poolest olnud.
Aga keegi varem siin teemas ütles, et .. “naise eest tapa, muidu ole vait.. ”
Olen nõus!
Kas seekord sai ka Rist… Harry Potterilt traadid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorMinu arvamus: ostsin selle asemel kartulit, liha, ja kõige odavama valgu. Siiani ei kahetse, nagu mõni teine, keda tean…
kame
ModeratorJulgen väita, et enamus siin olevatest nn. probleemidest on välditavad: alustaks lihtsa ja siira vabandusega. Tegid midagi kellegi arust valesti:,,VABANDUST´´ ja kõnni edasi – keegi ei jookse järgi a´la tont tule siia.
Vaimne üleolek on iga konflikti võidu võti, olgu võit füüsiliselt või sõnaliselt saavutatud. Võin ka garanteerida 99% tõenäosusega, et kui sina kodanikule kolakat ei anna, teeb seda keegi teine.
Toon ühe lihtsa näite ka elust enesest: sõber, kes Eestisiseselt on kõrgel tasemel võitleja (rohkem ei täpsusta), satub ka olukordadesse aegajalt – kahel korral sai 3 kuti korraga temalt nahutada ja peale selle veel siin seal ja kolmandas kohas – lõuapoolikud ja ülbitsejad saavad igalpool. Samas ise oma nn. vabandustega kõnnin igalt poolt puhtana läbi ja fakt on, et ka Eesti võitlejate paremik võib saada seljatagant pihta, aga nn. vabandaja seda saab vähem.
PS- Et mitte tekitada väärarusaamu, siis ma ei räägi mingist anna andeks palun asjast vaid neutraalsest vabandusest nagu see toimib näiteks Inglismaal või Iirimaal kaubanduskeskusi külastades: SRY and GO. Ja saan garanteerida rahulolu tunde peale seda. Tuleb teha vahet argusel ja uhkusel – kas suvaline kukk üldse väärib minu ajanatukest? Olen kakelnud ja kõik korrad võitnud ka… aga see ei ole alatiseks kindel ega jätkusuutlik, seega ajast kui vastutan rohkemate inimeste eest, kui vaid minu pers… ja rahakott, olen ka mõistlikum.
Naiste teemast niipalju, et kui mehe naine jalutab mööda klubi ringi ja mees otsib sõpradega probleeme, siis ehk ongi naisel aeg uus mees otsida. Samas on juhtunud, et väga täis klubis tuli mingi sell minu naise tuharate taha oma pisikest hööritama, samal ajal kui olime ise käest kinni ja kutt sai ilusti aru, et aeg on koju minna…
Loo moraal – naise eesti tapa aga muidu ole vait
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See vaid minu nägemus. Ilusat rahulikku päeva Teile härrased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorHärrased kas olete maitsnud või nuusutanud mis joogiga on tegemist. Näiteks ise olen korduvalt pannud vett eri pudelitesse – on ette tulnud ka energiajoogi pudeleid.
Nii et enne hinnanguid veenduge alati faktides..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimatega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorMõni mees teeb kolme eri harjutust ja iga vahel pausi 3 minutit, kui sa siis aru ei saa et NEED nüüd tema masinad on vaatab ka koguaeg altkulmu – muidugi las vaatab aga mõne inimese arusaamine on küll alla 0i .
Ja armani pealt toon ühe näite ka: ok on vendasid kellel kuldkett lissalt TULEB särgialt koguaeg välja aga samas mõnel ongi disainerite spordikomplektid ja see ju ok – ärme siis kõike ka kadetse.
Powwwerit
ModeratorSuurematele lihastele ka rohkem seeriaid.
kame
ModeratorEndal on tekkinud jällegi mõte, mis juhtuks kui võtaks enamiku lisandeid samal ajal tarbides tavatoitu ja seda just massi perioodil. Enamiku lisade all mõtlen muidugi valitud tooteid igas grupis, kuid kokku oleks neid siiski mitukümmend
kame
ModeratorTooksin mõned küsimused, peale mille vastamist saad kavaga edasi aretada: Miks teed käsivart 2 korda nädalas? Kas peale korraliku selja trenni jõuad biitsepsit teha ( millelga ei rõhu muidugi biitsepsi suurele vajadusele)? Kas peale korraliku rinna trenni suudad triitsepsit teha, peale mida veel järgmine päev õlga? Sest vähemalt õla surumised oleks raskendatud. Mõtle läbi palju saab trapets õlapäeval koormust, kuna järgneval päeval juba trapets sees ja viimaks- PALUN vasta endale ausalt kas sa kasutad trennis terve aja intensiivse trenniga ära, kuna mõnel profilgi pole jaotus kuueks.
Minu tagasihoidlik arvamus oleks väiksem jaotus ja korrektselt paika pandud järjestus.
Parimat…
kame
ModeratorNii palju kui mina tean erinevate v6itlusalade esindajaid on k6ik rahulikud ja enamasti just passiivsem pool. Tyhikargajaid on k6ikjal aga nad ka ise tihti teavad seda. Ise pole v2ljas kaklema juhtunud… no ok yhe korra natuke l6in aga sellega ka asi l6ppes (see l66k oli tehtud peale tema yritust mind munadesse tabada. ) Yldiselt saab s6nadega asjad aetud ja kui keeled suus siis vist eestlased isegi agresiivsemad…
kame
ModeratorÕnne…
kame
ModeratorEsmalt peaks kogu selle õiguse juttu kohta ütlema seda, et õigus ja õiglus on eri mõisted. Kurjategija on samuti konkreetne mõiste – seletus siis isikukohta kes on toime pannud KURITEO + kuritegu peab olema tõestatud – mitte väärteo, mida vähemalt osade steroidide omamine on…
Seega on väga jabur luua selliseid otseseid seoseid, et kes teeb kurja on kurjategija ja kes korra head teeb on heategija jne…
Nüüd konkreetsest teemast niipalju, et steroididega on seal hea ja halva vahel peenike joon. Seda just selles osas, et on ka eeskuju kui joob isa kodus õlut ja laps vaatab jnejnejne. Selliselt ongi see piiride loomine üsnagi raske. Näide on absurdne, kuna proffidel on teised kogused ja laiem mängumaa aga POLE ERIALA/ELUALA, kus tipp ei teeks midagi valesti. Kasvõi meie esinduskogu liige võtab eraettevõttetelt laenu kerge 1 000 000 KR. Hea ülemus ei saa ainult inimesi tööle võtta vaid peab nõrgemad ettevõtte huvides kaotama jne…
Paljalt laimamine: et vaat mis see tegi ja vaat mis see tegi on ju täiesti lõpp-resultaadita tegevus, eesmärk võiks olla lahendus. Ehk oleks aeg näha mitte 100 noort, kes seetõttu steroide proovivad et prohvid teevad seda sama, vaid 10 000 noort kes seetõttu üldse saali lähevad trenni tegema…
Kui rääkida et proff, kes paneb steroide/on neid pannud ja üelda seeläbi et tema õpetusi see tühistaks, on sama viljatu tegevus, kui turul rääkida, kuidas tegelikult peaks riiki valitsema…
Lõpuks võimegi ainult otsida maailmas halba ja näha kõiges kurja, kuid minu ettepanek oleks siinkohal, et proovige leida igas halvas asjas midagi õpetlikku ja igas positiivses asjas midagi positiivset, ning kõigelõpuks elada enda elu väärikalt… VAID SELLISELT ON GARANTEERITUD POSITIIVNE EESKUJU NEILE LASTELE , KELLEST SIIN JUTT ON!!!
Kaunist päikselist päeva selle kergelt negatiivse tooniga positiivset sõnumit edastava juttu peale…
ModeratorÜtleks, et päris palju sõltub ka klubist aga üldine meeste osakaal BP trennides on kindlasti kasvav ja trend on alles tõusev…
Eks esmaseks asjaks ongi ju selle vaimse ääre ületamine paljude jaoks: aeroobika VS. jõutrenn – et kumb ta siis on. Tegelikkuses ju põhineb ta 95% jõusaali baasharjutustel.
Kõige lihtsam oleks helistada klubide administraatoritele ja uurida mis on keskmine osakaal ühes või teises klubis – saad ehk parema pildi.
Kui mingi küsimus, küsi julgelt – annan palju palju bpdypump-i trenne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimatega…