kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorjah soov on vägagi olemas! kas loeb esimene kiirem ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleks muidugi väga tänulik! kas mingi kuutasu siis enam ei lisandu?kame
Moderatorno ütleks et enne jõusaali peab korralikult soojaks tegema ja sama ka tantsu kohta arvan ma!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorega üle öö naguinii suureks ei lähe! minu arvates sööd natuke harva sest et omastada korralikult valku soovitatakse süüa tihemini ja vähem ! võiksid vaadata otsing:- toitumine! seal on palju infot!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorasi selles et reljeefsus ja mass ei tule koos! teed n. enne massi ja siis teed lihased reljeefsemaks! trenniga kindlasti toimub ka progress!
kame
Moderatorväiksemad kordused kasvatavad massi mis on vahemikus 4-12! üle 12 korduse on aeroobne trenn mis teeb lihase vastupidavust ja reljeefsust! 1-4 kordusi kasutavad jõutõstjad ! nii olen asjast aru saanud!
loo siis selle alusel vorm! 
kame
Moderatortohib teha küll ! paljud treening kavad ongi nii et triitseps ja biitseps mõlemad!
kame
Moderatorsee on uunitud muna!
kame
Moderatorvaata kas sul ikka muu toitumine on korras! pead ikka muid asju ka sööma!
glükoos on ju suhkur!
kame
Moderatorsoojendus on trenni juures väga tähtis ju! võtke ikka mingi 10 min venitamiseks ja soojenduseks! säästad ennast ja oma lihaseid!
kame
Moderatorkui tava toit piisavalt vajalikke aineid sisaldab siis ei juhtu midagi!
kame
Moderatorolen 16! teen rinnalt surumist kord nädalas! kaalun 66 kg ja surusin eile just 90!
kame
Moderatormingi 66 hetkel! aga rinnalt surun ainult rinnaliheste tarvis! ega kulturismis ei ole nii et teed rinda ja piitsepsit ainult! kõike peab tegema! ja õigesti! hoidu ületreeningust!
kame
Moderatorma ütlen et tee trenni ja tuleb ka jõud! kui olin 14 surusin 50 – nüüd olen 16 ja 90 aga ei ole ainus eesmärk rinnalt suruda! pead kõiki lihaseid arendama et oleks ka proportsioon!