kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
ModeratorKES MEIST EI OLEKS OLNUD ,,JÕUSAALITOLAD´´???
KES EI OLE TEINUD JÄRGNEVAT:
Käinud saalis plätudega, teinud rind-biits kava, jätnud pinki higiseks jne….
veebruar 5, 2010 at 9:17 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #254200kame
ModeratorMul on laupäeva õhtu vaba!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui asjast rääkida, oleks täitsa hea kui mõnda aktiivsemat modet ka auhinnataks ( EI PEA ENNAST SILMAS, kuna tööd 12 h päevas ja pole aega nii palju siin möllata).
Hetkel tundub küll, et vabatahtlikele nõudepesiatele tehakse väike ,,teene´´.
kame
ModeratorLihtsalt pont on selline:
Inimesed teevad siia teemasid et saada abi ja see on jummala ok et üritame kõik aidata, aga ärme räägi asjadest millest me ei tea.
Teise inimese tervis võib ohtu sattuda.(seda mitte sinu postide tõttu vaid üldine pilt selline).
Jõudu
kame
Moderatorallright. aga siis arvan, et peaks olema pikem treeningstaas kui alla aasta. Kuna 5×5 tehes peavad raskused olema tunduvalt suuremad kui teha seda 4×12-6. Vähese treeninguga lihtsalt ei pea ma arvan liigesed sellele raskusele vastu.Ma arvan et ärme ,,arva´´… vaid kui teame siis avaldame pigem arvamust.
kame
ModeratorJärjestikku kükk 5×5 on ikka väga julm. Ärme unusta et tegu vaid tööseerjatega.
Kas laias haardes lõuatõmbel kasutad lisaraskust? Miks küsin – vb olla saad tõesti iga seerjaga täis koormuse aga 5 x ei ole just väga suur korduste arv lõuatõmbel (mis ei tähenda et inimene kes 5 x tõmbab oleks nõrk, lihtsalt antudjuhul näen võimalikku progressi 5×5 najal toetumas ja kui lisaraskust ei kasuta, aga suudad rohkem ei tasu nagu vähemaga piirduda). Rinnale lendamist teha 5×5 ka natuke pointless – ses mõttes et ta ju ikkagi kergelt venitav harjutus).
Peale kükki on ka jõutõmme väga raske.
Eks igaühe treening on enda otsustada aga mõte oleks ka panna jaotus: 1. kükk, 2. rind, 3. tõmme ja muud asjad vahele (siis ei ole jalad tõmbe ajal täiesti sültjad), siis saaksid ka 5×5 süst. rohkem kasu.
Aint minu arvamus
jõudu
kame
ModeratorPäris hea on lugeda et mingi seltskond paugutab fakte – ise midagi teadmata.
Kui loote natuke selgust endale dieedi printsiipidest ja olete proovinud kuidas pärast dieeti kaalu tuleb, kuna lihas jälle saab +kaloraaši tulge tagasi ,,fakte´´ pilduma.
kame
ModeratorMinu lemmik salat:
Pool pakki kodujuustu
Pool pakki tuunikala
Pool lillat sibulat
Pool pakki mini-tomateid ( või mis iganes need on)
Söön üle päeva õhtuti – väga mõnus
jaanuar 13, 2010 at 11:35 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249474kame
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO ja mida siit siis loota oli. Iga päev kaeveldakse milline on Eesti kulturismi maastik ja kes seda juhib… Kui võrd kogu teema on ühe inimese käes…
Kusjuures isegi olen arvanud täiesti asjaga kokku puutumata, et millalgi lisandid müüki tulevad. See on jällegi konkurents monopolile.
Igatahes edu uue äriga, ükski algus pole lihtne.
kame
ModeratorElus ei ole ükski asi lõpuni ohutu – ainult surm on kindel…
kame
ModeratorOleks vaja suitsu reklaamida leiaks inimesed suitsetama ka…
Ise ei huvitu turundusest läbi aktiivprojektide.
kame
ModeratorPäris huvitav teema tegelikult.
Isiklikult pakkus huvi just kohati see parmudeks tituleerimine?! Aga see selleks.
Kui elust rääkida on mõlemal pool väga edukaid inimesi – karsklaste ja mittekarsklaste seas.
Kui räägime hobidest/eluviisidest või millestki muust on see igaühele sama valik, lihtsalt siin foorumis peaks olema veel 10 haru – suitsetajad, mittesuitsetajad, keemikud ja mittekeemikud, alkoholilembesed-, sõltsalsed ja karsked inimesed jnejnejne et Teie kõik saaksite viisakalt inimese kombel läbi, laskumata labasusteni.
Ja huvitav oli Aile vaatenurk sotsiaalselt heal tasemel inimestest kes tarbivad alkoholi.
Isiklikult väidan, et alkohol lihtsustab inimsuhteid ja nende loomist – AGA seda normaalsuse piirides. Kusjuures ma ei ole ise mingi suhtlemispuudega introvert, et peaksin selleks alkoholi tarbima et suhelda. Räägin puhtalt sotsiaalsest vaatevinklist.
Ise teen kõiki asju äärmustes, detailidesse laskumata – aga enne kui teha üldistusi parmudest ja kellest veel, võiksid kõik läbi mõelda, keda nad sinna patta panevad. Pool nn. eliiti siin väikses Eestis käib koos tipsutamas – mis siis…
TERVISEKS…
kame
ModeratorTäielik jama mis siin toimub.
Olen siin foorumis külaline olnud aastaid ja sellist jama pole enne näinud…
Tulge vabatahtlikult siia modeks – või kuhugi mujale – nn. moraali tundest ja huvist asjavastu… Küll alles klähvivad kõik – MMA ja teemad – kuulge härrad – kui minul on tukk(mida ma siin ei väida ega lükka ka ümber) olen kõvem mees?
Samal ajal Eesti naturaalid võtavad iga lapse juttu kui isikliku solvangut…?!
Täitsa haige ühiskond ikkagi… Varsti tuleb filter vahele panna et leida normaalseid postitusi ülesse….
kame
ModeratorKuule kui hakkad koguaeg spidokat või navi pealt kiirust vahtima siis ei jää liikluse jälgimiseks aega.Kõige haigem kogemus oli mul kui sattusin kahe politsei auto vahele – üks ees ja teine taga.
Esimene liikus vaikselt eest ära, aga järgi ka ei saa rahulikult minna – äkki tagumine võtab maha ja teeb trahvi.
Ja siis oligi nii et pidevalt vahi kiirust. Raisk.
Kallid liiklejad – LÄHME VOOLUGA KAASA! – nii on kõigil mugavam.
Hehee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen nõus vooluga liikuma…Ma jälgisin ka navi ja liikusin politsei autost vaikselt mööda, tugev 150 meetrit olin möödas kui ikkagi peeti kinni – et mis teie endast õige arvate…
kame
ModeratorMa ei või…
Ise veedan autoroolis päevas keskmiselt tund ja 20 minutit. Töötan keskmiselt 10 h päevas… Kui siis tõesti pean hakkama põdema mõne 44 km/h veniva ,,õpipoisi´´ pärast ja statistikute, kes panevad endale püsikiiruse peale, aga ei viitsi soetada navigatsiooni seadet, kus täpne kiirus näha, kaotan peale aja ka närve.
Ise lasen kõiki vahele, lisavarustuses on suunatuli ja hindan viisakat liiklemist… aga see siin ei ole küll maailmaparandus koht.
Pidage vastu liikluses,
kame
ModeratorSee lisanditesse keelatud stuffi lisamine tundub kahtlane, aga ega keegi poleks arvanud, et NPNK kaardireklaam on tulemas sama logoga mis enne tänavatele spreiga lastud – maksid trahvi ära – summat ei mäleta, aga üks turundus guru väitis surmkindlalt et jäid nad sellega plussi.
Sama lugu nende Nike skorpioni seeriaga…
-
AutorPostitused