kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorkui tõesti ei suuda toitumist mitte kuidagi korrigeerida siis proovi vähemalt kaloririkkamad asjad süüa päeva esimesel poolel et oleks võimalik nad päevaga kulutada!
kame
Moderatorno olenevalt poest riideid , lõhnu jne! tglt toidud ikka jah munad ja alati valin kõigil asjadel suurima valgu sisalduse! kohupiimad kasvõi äärest äärde oma sisaldustega! tglt siin nii palju kõikjal toitumisest juttu !
muide võid vaadata osades kokkaraamatutes on valgusisaldused toitainete kohta ja sealt leiad vajalikku infot ka!
kame
Moderatorkiropraktik on kallis lõbu ja tglt mul oli seal tapvalt valus aga 10 min hiljem enam ei tundnud et mul selg üldse olemas on!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see ei lähe haigekassa alla sest pole meditsiiniliselt tunnustatud tema jõuliste võtete pärast! mul läks 350 kr 15 min! see visiidi tasu ükskõik kui kaua läheb!
käisin pirita topis dr. lille juures! aga minu kogemusest ma ei kahetse ühtegi krooni mis kulus!

kame
Moderatorno ma sööks toitu milles palju süsivesikuid ja vähe rasva sest siis saad energia kätte aga rasva vähem!
kame
Moderatoron normaalne ja ise tegin korvpalliga samadel päevadel ka nii et polnud midagi viga!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nüüd nagu jõusaal juba esikohal! 
kame
Moderatormina lasin külma vett peale tükka aega ja pärast patsutasin rätikuga sest hõõrumiseks on nahk nati hell! (vähemalt mul oli)
kame
Moderatorvõib kasutada erinevaid trena?ööre jalgadele ja kergetel raskustel et jalga välja joonistada ilusti!
kame
Moderatorkäisin kiropraktikus ja ütlen ausalt et see on parim otsus sest mul oli abi tohutu!
soovitan!
kame
Moderatortuleb jah randmest alla suruda!
kame
Moderatorisiklikult metaaniga ei riski!
kame
Moderatormehel lihases jäme reis ju hea!
aga kui rasvane on siis ikka pead sinna selleks trenni tegema et rasv kaoks ju!
kame
Moderatorsiis äkki 1 lint üle!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kame
Moderatortervis eluks ajakas aga raha naguinii läheb ära ju!
kame
Moderatorpole tegelikult inimest kes trenniga ja õige toiduga ei oleks arenenud või siis ma pole kuulnud küll!
lissalt kõikke peab õigesti tegema! äkki treeneri juurde?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatornu on olnud 12 cm pikem naine ja kõik oli hästi! eriti kui pikali olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd lühem ja jällegi õnnelik!
see lissalt inimestest oleneb tglt!AutorPostitused