kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorneed ju mingid pagana tehis lihased !
raudselt pingutavad palju tahavad aga ikka sama pehmed kui naise rinnad!

kuigi naise rinnad on mõnusad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorhansa kaudu saaks aga rahvusvaheline ülekanne on 400 (vähemalt oli kui olin iirimaal!) selleks mingid võimalused kindlasti on et odavamalt saaks aga kahjuks ei oska neid nimetada!
kame
Moderatornagu mainiks ära et mu vanaema sööb ka rohkem!

vaata natuke toitumist ka foorumist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorartiklis on kirjas et ott süüb 5 keedetud muna hommikul! kas siis tõesti ei eralda munakollaseid?
kame
Moderatorlisaks veel et õhtul söö vähem!
kame
Moderatorma ka vaatasin et väga algeline info on!
kame
Moderatorno proportsioon on ikka oluline!
kame
Moderatorrahvusvaheliselt on tunnustatud 3 korda 2-e nädala jooksul!
kame
Moderatorma ei tea kas on teemasse aga mulle isiklikult meeldiks väga kui ka välismaa kulturistide infot ja mõningasi pilte saaks vaadata sest netist ikka kõikke ei leia ja teil kindlasti parem vaist seal amazonis selle peale!
kame
Moderatorkodus ta ka väga palju!
kame
Moderatorkame
Moderatorlissalt kui uuest alustad õigemini jätkad jõutrenniga siis pead enda keha ise tunnetama et mitte üle pingutada!
kame
Moderatorvahel panen peale trenni lahja kohupiima ära! rasva seal minimaalselt ja hind on 8.90- ! selleskohupiimas on valgusisaldus 16.1g/100g! 250g kohupiim! eriti hea on rosinatega! kokkuvõttes saan sealt siis süsivesikuid ja 40 g valku ka!
kame
Moderatorjah kasuta koos ja kreatiin pidi isegi aitama paremini valku omastada!
kame
Moderatorma teen niimodi et peale 3-dat tundi kas sheik või siis mingi kohupiim jne! ja kooli sööklas söön ka kuigi toit ei ole väga valgurikas on soe toit ikkagi kõhule hea ja kohe peale kooli sööna valgurikkaid asju nii et midagi ei jää saamata! soovitan sooja toitu soojalt kui see teil muidugi söödav on! meile tuli see aasta uus toitlustus firma ja esimest korda söön üldse koolis !

kes tahab saab ikka koolis söönud ka! pealegi mul on suht pohhui mida teised arvavad minu söömisest sest keegi ei ütle midagi ja pole ka midagi üelda!
vahel käin vanilje kohupiim näpus mööda tänavat ja pole ka viga midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused