kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatornagu selle kohta et kui sa algajana lähed!
kame
Moderatorkui ma jõusaalis hakkasin käima siis olin mingi 150 cm pikk ja väike poisike ja ükskõik kus ma ei olnud ja kui suured onud seal parajasti jõudu ei teinud sain ikka oma asjad tehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igalpool tegelikult minuarust ikka inimesed sõbralikud ja niipalju viisakad et saavad aru mis on järjekord!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lissalt küsi palju kellelgi veel teha on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatoreks sellised asjad ikka tulevad sellest et kuhugi saab koormust ju rohkem! tegelikult saab ju anda natuke aega arengus taha jäänud kehaosale ja teist n. kätt vähem treenida!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul oli ka varem selline probleem et parem rind oli suurem aga kasvõi kangi jälgides ja harjutusele kontsentreerudes saab juba enda liikumist suunata!
lissalt minu viga oli selles et hoidsin kangi paremale ja kasutasin paremat poolt rohkem! – siis hakkasin jälgima ja nüüd jälle 2 tissi on samasugused!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorah siin Eestiski selliseid steroidipoisse näha ju! vanust endal alla 25-e ja pikkus üle 180 cm ja oma kasvuga samades mõõtmetes kui n. ott!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma väga kahtlen et nad sünndides hakkasid trenni tegema ja loomulikult sellised on! lissalt kui inimese eesmärk on ainult kasvamine siis vahendeid ju ei valita! iga ühe oma asi!
kame
Moderatornagu vb olla minu viga aga ma ei saa aru kuidas sa teed käsivart ilma triitsepsi ja piitsepsita?!
kame
Moderatorsüüa tuleb nii et kõht oleks 24-7 täis! ma ka sale ja kont on peenike aga nüüdseks kaalun ikka rohkem kui teised sõbrad!
kame
Moderatorkannatust on vaja varuda sellise asjaga!
kame
Moderatormul jääb ka tavaliselt alla 8!
kame
Moderatormulle oli jällegi üllatus et sööb hommikul 5 keedetud muna aga ainult munavalgetest juttu ei olnud!
kame
Moderatorkui oleksid lugenud eilset expressi siis selle pikka uneaja unustaksid küll ära!
kame
Moderatormul sõbranna käib vesiaeroobikas ja tal on tulemused siiamaani head nii et äkki uurida või proovida!?
kame
Moderatorsiiski minu arust on parem korvpalli juures kreatiin tsitraat ja see annab sulle ka kossus vastupidavust! loomulikult nõustun Hernega et proteiini on piisavalt vaja aga kuna sul korvpalliga ja jõusaaliga on koormus suht. suur siis on head taastumist vaja siis soovitaks kreatiini! ( aga mitte monohydraat!)
kame
Moderatorsee pikkus siiski niivõrd suhteline sest iseloom ja kõik mis inimeses on ka ikka midagi väärt ju! ja muide Fitnesswoman – donimeerib ainult mõistus mitte keha!
ma ise 180 ja rahul!
kame
Moderatorsee proteiini teema ikka eriti lamp ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest igalpool tavatoidus on ka valk! ja puhas valk on ju ! saan aru kui jood kohvi ja teed samal ajal suitsu et su hammastega midagi juhtub! aga mitte kui jood proteiini shke ära! 
kame
Moderatorise mängin kossu ja kogu selle jõutrenniga on koss üldse tahaplaanile jäänud! kui midagi võted siis kreatiin tsitraat! mul juba hüpe kahanenud !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga massi tuleb!
AutorPostitused