kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorüldiselt ma teen peale soojendus seeria(mille teen iga harjutuse puhul peale venitamist) maksimaalselt aga nii et oleks õige sooritus!
??:”>kame
Moderatorjalgadele ma ka suuremad kordused ten aga rinnale näiteks 12 – 4!
Moderatortegelikult kui ma jõusaali hakkasin tegema siis ka ei kasutanud püramiidi vaid tegin kerge raskusega soojenduse ja seejärel ühe kindla raskusega seerjad kordusi vähendades!
kame
Moderatortglt see imelik väide ju et lihast enam ära ei saa! isegi fitler.ee lehel oli juttu kuidas kõrge intensiivsuse ja pulsisagedusega treening lihast vähendab!
kui keha on süsivesikud ära kulutanud ja rasvast ta väga kaua energjat ei võta siis hakkab kasutama kehas(lihastes) leiduvat proteiini !
nii et kui sind tõesti miski häirib , siis kõigeks on ka lahendus!
Moderatorrefixegile –
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kle nagu kui ta just 10 kg ei kaalu siis see üks kohupiim küll kedagi ei aita! süüakse ikka nii et valku saaks päevas keha kg kohta 2-2.5g!selle ühe kohupiimaga sureks beebi ka nälga ju!
kame
Moderatorsellel kohal olen nõus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorküsiks rusikalt et mis pallimängudel viga on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aeroobse treeningu jaoks jah sageli liiga intensiivne aga üldiselt mina taastun ilusti ära ka siis kui jõusaali vabal päeval on mängud või trenn!
loomulikult kerge jooks on parem!
Moderatorkas siis tõesti peaks nii suure osa moodustama loomne valk?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma toituks terve päeva ainult punasest lihast oleks see isegi võimalik et sealt valkke nii palju saada!
Moderatorkui jõuad mingi raskusega vähe kordusi sooritada siis küll hiljem suudad rohkem! – teada on ju et jõutõstjad kasutavadki väikeseid kordusi ja eks sa ka varsti paned juba rohkem!
Moderatortegelikult kuklataha tõmmates kaasab minuarust nagu õla tagumist osa ka rohkem !
kame
Moderatoraeglaselt lõuatõmme laihaardega teeb küll lailihast ja üldse seljale hea!
seljapäeval teen paar seerjat soojenduseks küll!
Moderatoriseenesest ma proovisin ükskord analoogilisel pingil teha ja seal lissalt kõik ülekanded nii kehvad olid ja nii vähe ruumi et juba esimesel korral arvasin et lähen lolliks!
Moderatorjämedaks ei tee mitte lissalt valk vaid ikka trenn ja veelkord trenn! toitumine on väga tähtis aga seda siiski juhul kui teed trenni õigesti ja korralikult(järjepidevus)
ega ikka valk sind niisama ei kasvata ju ka!
Moderatorsu kaalu küll ma ei tea aga üldiselt 50 g on kohe päris palju ühe söögikorranana arvestatuna!
kame
Moderatortegelikult saab väga palju asju teha kui on pink ja kang aga siiski on võimalused palju piiratumad kui käia saalis! loeb ju ka kui palju saad raskusi panna sest mõned kangiraskused tõesti nagu vähe võimaldavad panna!
aga jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused