Skip to main content

kame

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 1,066 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kui oluline on vee hulk valgu sheikimisel?? #46737
    kame
    Moderator

aga siinkohal on asi see et kui võtad toodet 75 g siis see pole puhas valk vaid seal suur kogus süsivesikuid ja teisi aineid! aga edu tarvitamisel! :???:”>

in reply to: Kulturism Eestis #46731
    kame
    Moderator

kui asi on nii nagu eespool räägitud siis antudjuhul küll on kahtlane et tahetakse edendada eesti kulturismi aga nagu Marekust tahetakse lahti saada!:???:”>

siiski oleks hea kui mees saaks võistelda kes tegelikult pole sohki teinud ju!

in reply to: kui oluline on vee hulk valgu sheikimisel?? #46729
    kame
    Moderator

siiski Oleg oled siinkohal eksinud natuke sest see 2 – 2.5g keha kg kohta on päevane normaal kogus kui tegeleda jõutrenniga ( tavalisel inimesel ei ole nii palju valku vaja!)

teiseks 1 kogus n-large 2-te on 152 g mis sisaldab valku 52 g!

arvan et sealgi on mitu eri valku sees et nagu vadak ja kaseiin v midagi sellist sest muidu see lissalt ei imenduks ära!

in reply to: Lihas tõmbleb #46681
    kame
    Moderator

mul on venitamine aidanud!

in reply to: rüht #46606
    kame
    Moderator

olen käinud kiropraktikus pirita topis ja väga aitas! nagu ime oli tõesti! :???:”>

in reply to: Kulturistid tulevikus sellised? #46605
    kame
    Moderator

miks koguaeg teemad mingite tuunitud piltide kohta?:???:”>

in reply to: …. #46604
    kame
    Moderator

kohe järgmine päev oli näha et lihas 4 korda suurem! :???:”>

in reply to: Säärelihase kramp #46547
    kame
    Moderator

mul on esinenud kramppe kui olen naiivselt arvanud et aega vähe ja jätan suurema venitamise peale trenni ära! :???:”>

just jalgu treenides pööran eriliselt tähelepanu venitamisele sest muidu tõesti võib tabada ebameeldiv üllatus!

in reply to: kõhulihased #46546
    kame
    Moderator

kõhtu peaks treenima eri harjutustega et kõik 6 pead saaksid piisava koormuse! :???:”>

see toob ka nad esile kui on ühtlaselt arenenud!

in reply to: kükid #46514
    kame
    Moderator

polegi kuulnud et rinnale nii tehakse! :???:”> aga ega ei vaidle sest pole proovinud!

in reply to: toitumise küsimust #46513
    kame
    Moderator

mulle maitsevad friikartulid! :???:”>

in reply to: kõhulihased #46512
    kame
    Moderator

kõhulihaseid ei peagi pingutama et nad paistaks kui lihas on küllalt arenenud ja pole üleliigset rasva ju! :???:”>

in reply to: Kas keegi teab #46510
    kame
    Moderator

palun palun! – mulle seal meeldib muidu! :???:”>

in reply to: Kas keegi teab #46504
    kame
    Moderator

kui kesklinn siis bussijaama juures on kohe flexer! see on päris suur ja soliidne koht! se käisin 2 aastat seal! :???:”>

mine mööda pärnu maanteed bussi jaama juurest jala stockmanni poole umbes 300 m ja kohe näha vasakul!

in reply to: kükid #46503
    kame
    Moderator

kunagi sai tehtud täiskükki aga pallimängus läks põlv pärast nõrgaks nii et nüüd ainult poolkükki!

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 1,066 total)