kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorkame
Moderatorkui kätte tuleb jõuluaeg
-aastapärast jälle,
siis külla tuleb jõulumees
toob hunnikuga kange!
tal kotis veel on protekas
ja nati kanabole,
kui olen mina tubli laps,
saan nati veel hormoone!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niisama mingi tekst!kame
Moderatorno ma teen n. 1 kord nädalas rinnale 18-20 seeriat aga mulle nii just sobib! olen igasugu varjante proovinud aga see nagu mulle parim !

muidugi ma ei tee ainult surumist vaid ka hantlite surumist kaldpinnal , siis kang kaldpinnal ja tec-pec mu lemmik on!

kame
Moderatorsiit ka soovitus et tehke trenni ja ärge rasvuge siis on elu kohe lihtsam!

kame
Moderatormaksimum 1 45 ja rohkem ei anna korralikult teha kui teha ikka tugev trenn!
kame
Moderatorolenevalt valgu vajadusest ja peale trenni üldiselt vadak ikka!
kame
Moderatoralguses jah sai nii et tõstan ja tõstan aga nüüd aeglasemalt!
kame
Moderatorkui võtta laiemalt ( kui rind on maas) kui 90 kraadi siis võtab rohkem esimest õlga!
??:”>kame
Moderatorvalgu päeva normi peab ikka täis saama !
Moderatorasi nii et kui tegu on mingi väga nurgataguse firmaga siis ei või kunagi teada mis seal sees on – kuigi sa pole üelnud mis proteiiniga oli tegu!
Moderatorkui rind läheb maha siis käed 90 kraadi!
??:”> nii rinnale effekt!
kame
Moderatorlemmikud on – tec-pec e. kaablite ristivedu ja hantlite surumine kaldpingil püramiidina!
Moderatorkahekorde hinna kohta ütleks et tallinnas minuarust spordipoodides maksavad keskmiselt 25-50 kr rohkem kui siin! aga ega kõikjal pole käinud ka!
??:”>