kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatoreieiei aga selga ju üldse pole pandud sisse! vist oleks targem jaotada jah sest selg muidu jääb ülejäänud kehast maha!
kame
Moderatorminuarust saab ka sellise kava ära teha ! isegi kui läheb natuke üle 1.5h siis elad ka üle! rinnapäeval tõstaksin kaldpingi harjutused just esimesteks sest tavaliselt on inimestel ülemine rind nõrgem!
muide rinda võiksid teha 3 korda kahe nädala jooksul sest muidu läheb taastumisega raskeks! sul rinnale niipalju on asju et üle pole ka mõtet pingutada!
edu!
kame
Moderatorkui tegeled mingi spordiga sellisel kujul et oled mõnes spordiklubis ja võistled peaks sama teha paberid väljaskäimiseks jõusaali ka ! sellisel juhul käid nii nagu jaksu on ! edu!
kame
ModeratorHaigusega treenides nõrgestad enda keha !
Klemm – arvesta sellega, et kui tarbid samapalju süsivesikuid kui treenides aga ise oled kodus haige, siis sa neid nii palju ei kuluta ja võid koguda lihasmassi asemel rasva! Sellise gripi puhul(mul oli ka just sama) tuleb palju tarvitada c vitamiini ja teisi vitamiine – see on nagu kõige olulisem !
Hoia koguaeg kuum jook kõrval !
Arvesta sellega et liha on suht. raskesti seeditav ja võib organismile koormaks olla kui keha on nõrgestatud!
Saa siis ruttu terveks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorasi nii et kõhulihased on enamikel inimestel suuremal või väiksemal määral olemas aga need tuleb rasvakeste alt välja tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soovitan et uuri siinseid toitumise teemasid ja söö korralikult! tee kõhtu n 2 korda nädalas ja tee aeroobset trenni ka, siis on ta sul ilus nagu filmis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edu
kame
Moderatorsuurenda seeriate arvu ! mul oli sama asi enne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatornagu 2 korda päevas ju! vaata vanu asju otsing – kreatiin!
kame
Moderatorparim harjutus ka kindlasti individuaalne aga kasuta ikka eri harjutusi et lihast erinevalt koormada!
kame
Moderatorma ka kunagi tundsin nagu see 2 korda mis ma tegin oleks mulle väga hea aga tegelikult minuarust sellest nii suurt kasu ei olnud!
kui teen 1.he korra nädalas siis on jõudu nii palju rohkem et nagu täitsa teine inimene
“> – nagu lihase vastupidavus palju parem ja tulemus etem!kame
Moderatorkas sõnasõda või kulturismi foorum???
“>aga tegelikult kui kellelgi on asjakohast infot oleks tore teada ka kindlaid fakte sest siin nagu kõik rohkem oma arvamust kaitsevad!
kame
Moderatorkreatiiniga pigem loeb treening staa?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kasulik on ikka – lissalt saaks veel kasulikum olla!
“>kame
Moderatorongi ta enda valik! kui kohe teha kreatiini kuur siis tulemused kiiremini veel kasvavad aga kui hiljem süüa siis võib vältida selle kiire arengu pidama jäämise!
mina pooldan teist varjanti!
kame
Moderatornagu püramiid on sellisel puhul kõige kavalam ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorkui ei rõhu selgroogu siis kasvuga on kõik norm!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatormagneesium ja tsink koos tõstavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused