kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
ModeratorInimestel on mingi väärarusaam, et proteiin on mingi imerohi või maagiline kasvataja, et kuuaega ja oled suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tuleb kõik lihtsalt järjepidevuse ja õige toitumise – treeninguga!kame
Moderatorvanilje oma segan veega aga lemmik on ?okolaadi koos piima ja kakaoga – kui piim on külm ka siis on nagu jäätisekoks olemas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorerinevad gripid ja viirused on masendavad! tuleb ikka tervist hoida või siis leppida suure tagasiminekuga nii jõu kui ka lihaste arvelt! minu arvamus!
kame
Moderatorise tegin kunagi erinevat moodi – kas siis n jalad voodil , lissalt maas , käed kitsamalt ja laiemalt! proovi teha iga kordus nii et lased igakord rinna täiesti maha ja võta ühe soorituse jaoks aega 4-8 sekundit ! selliselt on palju raskem!
kame
Moderatorkame
Moderatorongi norm et jagada!
muidu võiks mõnel õhtul vist ka 6 kundi jõusaali olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole ülbikuid küll väga tähendanud – enamus ikka inimesed ju!
kame
Moderatoreks see on igaühe oma asi kui suuri numbreid siia foorumisse kirjutab ja hoopis teine asi on mis tegelikult saalis on!
püüdke parem uhked olla iga kilo üle mille saalis saavutate raske trenniga ja ärge väsitage sõrmi eutoopiliste numbrite kirjutamisega!
igatahes edu kõigile!
kame
Moderatoralthaardega kasutab kolmpealihase alumist osa aga pealthaardega rohkem külgmist!
kame
Moderatorteen 18 seerjat 1 kord nädalas ja on väga hea! ainult viimaste seerjate juures katsu tunnetada et liiga ei tee!
kame
Moderatorpätt ikka – petad siin teisi!
??:”>kame
Moderatormida sa sõid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

55kg kahe nädalaga!
??:”> ma ei tee maha aga vääga raske uskuda! mul tuli 55 kilo juurde surumisele umbes kahe aastaga siis kui alustasin! 
kame
Moderatortean kindlat juhust kus vanemad on mõlemad vääga kopsaka kehaehitusega – ütleme välja paksud, aga laps (tütar) on alakaaluline!
kame
Moderatoroleks hea varjant! siin osadel on tekkinud paarsada postitust paari päevaga aga keda nii palju nõustatakse seda ma ei tea küll! äkki jääks ära arutelud EI – JAH – MA ARVAN KA!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatoräkki saad just nädalavahetusel aega et teha jõusaali ja näiteks nädala sees mõni kergem treening! arvan et sa nädalavahetusel ei õpi ja see paar tundi et saalis ära käia leiaksid äkki!? edu igatahes!
kame
Moderatorsee väide et rinnale teha 2 korda nädalas on väga suhteline! ma näiteks teen 1 kord nädalas 16-18 seerjat ja oi kuidas mõjub!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused