kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorvale toitumine pikendab lihase taastumis protsesse mis tõttu võib valu olla pikaldasem!
kame
ModeratorNIMI EI RIKU MEEST!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaadake pärast just irooniline ju et tilluke ja algaja!
kame
Moderatormul oli käsi ainult mingi 1 päev natuke nõrk ja muud midagi!
treening periood on koguaeg!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorkes vadak või kaseiin on suur vahe ju! vadak peale trenni hea sest imendub kiirelt aga kaseiin ju aeglase imenduvusega valk!
kame
Moderatoresimene nädal on 4 korda võtta 5 grammi päevas + oleks hea kui lisaksid süsivesikuid – annab tulemust rohkem!
kui sa oleks viitsinud panna otsingusse – kreatiin – siis oleks sul lahti juba 200000 teemat sellest!
Moderatoresinda oma väikest riiki siis maailmas!
Moderatorüks kärbes sõi palju valku ja oli kõige suurem kärbes maailmas – võitis erinevaid võistlusi ja ütles et paneb metakat ka – elas kaua kaua ja elab tänaseni kui ta veel ära pole surnud!
Moderatorkas ma olen väitnud et rasvumine on valgust põhjustatud???
??:”>tõin välja eri punktidena ju rasvumise ja lihaste vähenemise põhjuseid!
n: miks on maratoni jooksjad nii kondised – sest neil organism kulutab kõike mida on energia saamiseks!
kame
Moderatorpeale trenni pead saama süsivesikuid sest muidu peale trenni võid oma enese lihast kulutada kui jooksed!
kame
Moderatormaza – ma ei tea kus oled näinud coleman-ist kõvemaid vendi?
temast suuremaid on maailmas küll aga lihase reljeefsus ja puhtus lisaks ju – ainult minuarvamus aga ta on praegu tipp nr1 + muidugi jay cutler on sama puuga mõõdetav !
üldiselt kui mõni kõvem vend oleks siis kas ta ei tahaks endale hummereid ja palju pappi we? – selles mõttes et seal ookeanitaga on rahad ja auhinnad väga suured!
kame
Moderatorkui see on trennis siis see võib olla ju vähese soojenduse viga – venitused ja kerged raskused enne põhi seerjaid!
kame
Moderatorlissalt kiire kõnd on ka väga hea!
??:”>kame
Moderatorlihased rasvaks ei muutu! siis vb olla et inimene hakkab tarbima rohkem kaloreid ja selle tõttu rasvub! lihaste kadu on põhjendatav sellega kui inimese keha võtab energiat kehas sisalduvatest valkudest!
iga inimene sööb proteiini kas suuremas või väiksemas koguses !
1 kõrvalnäht siiski on piisava proteiini tarbimisega – LIHAS KASVAB KUI TRENNI TEHA!
??:”>kame
Moderatorolen kuulnud treenerite käes arvamust et tablettid ei ole nii kergelt omastatavad kui pulber ja pulber ju kokkuvõttes ka odavam kui mingi kindel kogus võtta!
endal kogemusi tablettidega ei ole ja seega räägin vaid kuuldu põhjal!
kame
Moderatorloeb mitu korda nädalas teed ka ju! üldiselt mehed ju aitasid sind soovitades sulle kükki jne ja mina seda küll pahaks ei suudaks panna kui mulle soovitataks ühte väga head harjutust!
tead minul selline kurb asi et selg on haige – alaselg! ja ma ei saagi teha kükki aga kui vaid saaks siis vehiks kõvasti – pean leiutama muid asju mis lihast hästi koormaks!
lase aga käjja ja tee mida saad! üldiselt kui soov on tõsta raskusi siis peaks tegema pikemad pausid ja seerjas vähem kordusi!
edu treeningul!
-
AutorPostitused