kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorhoiad sangadest ja võtad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorolenevalt kaalust! vaata otsingust ja leiad tuhat sama teemat!
Moderatorloeb ka mida sa sööd korraga vähe ja õhtusi süsivesikuid peab kärpima!
kame
Moderatorvalgud koosnevadki aminohappetest ja neid sa sööd iga kord kui saad toidust valku ! see eest aminohapped ise on erinevad – osad on kergesti omandatavad ja teised jällegi raskelt
kame
Moderatorkohati vist tõesti – kui vaatad sportlaste tulemusi vähemasti – aga siiski peab tõdema et tahe on ikka see põhiline!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide mustadel on teistmoodi arenenud kanna-kõõlus ja ka puusa vööde mis soodustab näiteks hüppamist ja jooksmist!
kame
Moderatorega hobikorras pole mõtet aga kui vaja siis ikka! mul lõigati 1 ära sest oli mädane aga see oli ammu!
kame
Moderatorväga raske tõesti süüa – eriti päevasel ajal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma vaatan lissalt pakenditelt kui palju pean sööma et valgud kätte saada ja nii palju sööngi! just sõin 3 juustu kuklit singiga ja 600g jogurtit ja sealt siis tuli umb. 42 g valku – ma süsivesikuid ei arvesta sest ainevahetus on kiire – rasvu ka ei arvesta!
tglt juba poes vaatan mida palju kuskil on ja eks siis selle järgi ostan ka!
edu igatahes!
kame
Moderatorkui peale trenni järgmine v ülejärgmine päev on lihas kange ( võib olla valulik ka )
siis see on norm. aga kui ei toitu õieti siis see aeglustab taastumist küll ja oleneb kaua sa oled jõusaaliga tegelenud ka – 18 seerjat ei ole mitte vähe eriti kui sa oled algaja – info selle kohta puudub sinu teemas !
kame
Moderatorsõin ka üksvahe kohupiima peale trenni aga kaua ei viitsi mögistada niimodi – vähemalt ma ei viitsi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shake ikka parem ja hind sama!
kui maitseb siis on tore aga ärge ennast piinake ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorpepule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – saab teha n. jalgade tõsteid kohuli lamades aga ausalt ei oska üelda kuivõrd hästi mõjuvad!kame
Moderatoreks ikka on nii et mida väiksem saal seda odavam aga samas mida rohkem raha on välja käjja seda paremad tingimused saad treeninguks! kusagil 300 kr peab kindlasti arvestama kuus ja seda hea koha puhul (soodne) – jõusaal ei ole just odav sport!
kame
Moderatorvererõhu probleemid võivad põhjustada südame häireid kui ma ei eksi nii et minu soovitus oleks siiski enne vererõhk norm.-i ja siis trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiski parem elada ju!
kame
Moderatorvõtan teadmiseks!
Moderatorkavalpea!
Moderatorkas see valmis puder või toorainena?
-
AutorPostitused