Skip to main content

kame

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 1,066 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #75056
    kame
    Moderator

väidetakse küll et kuni 5 sigaretti päevas suudab keha ise taastuda täielikult aga ärge proovige!

in reply to: Hommikune idee. #74983
    kame
    Moderator

aga miks mitte teha selline alateema – minu tulemused! – kui keegi saab jälle edasiminekuga hakkama paneb aga kirja – kindlasti tunnustus on ka 1 motivatsiooni allikatest!

in reply to: huvi pärast küsin:) #74934
    kame
    Moderator

kirjutaksin siia ka ühe enda sõbra andmed-

käinud pool aastat – alustades surus 40 nüüd aga 80+…!

enne polnud jõudu ollagi aga ühtlaselt arenesid kõik näitajad!

põhjus ühtlaseks arenguks see et poiss tegi endale põhi tõed ja arengu ning toitumise alused selgeks! lased treeneril endale asjast rääkida ( selleks nad ju ongi

in reply to: Vigastused, mida foorumlased on kogenud #74933
    kame
    Moderator

enda kõige suurem vigastus oli täiesti enda tekitatud!

olles 13 a vana hakkasin käima jõusaalis ja mul olid oma lemmikud mida iga kord tegin – nii ka alaselga trena?ööril!

kui sain 14 hakkas selg valusid ilmutama – käisin arstil ja tuli välja et 8st alumisest selgroo lülist 4 on väljapoole ja 4 sisse poole – üle ühe nagu ( sees-väljas-sees…)

tavameditsiin sellele konkreetset ravi ei leidnudki ja tänu kiropraktiku abile sain jälle asjad käima!

siit ka soovitus et alati püüdke teha asju mõistuse piires – ma tänaseni ei saa maximum jõutõmmet sooritada ja enamus alaseljast teen masinatel sest vabaraskusega saan jälle valud sisse!

parimat…

in reply to: tobe küsimus #74932
    kame
    Moderator

harjutuste ja korduste ( ka sagedusega) varieerimine on üks tähtsamaid asju mis hoiab lihast pidevalt üllatumas!

in reply to: Dennis James Tervex 2006 messil #74570
    kame
    Moderator

kust millal saab messi piletit?

in reply to: Arvamused (vaba päev) #74525
    kame
    Moderator

tegelikult see mida süüa oleneb ka taastumisest – kui sa ei taastu ära ja siis ei saa vajalikke toitaineid kätte siis lihasele mõjub see laastavalt – samas kui tekib n. seis et ei saa mitu päeva trenni siis pärast aitab ka lihtsalt kalorite piisavast kogusest päeva peale ( mis ei tähenda muidugi päris rämpsu söömist sest vaja on ka organismi üldist tervislikku seisundit!)

mul tänu kiirele ainevahetusele nii , et massikasvatuse ajal söön vajalikud toitained ära ja siis lisan mida soovi on(muidugi mõistuse piirides)

nii kindlasti ei ole kõigil võimalik teha sest see võib viia ka rasvumiseni!

selliselt ei vajagi ma rämpsu – või ütleme ebakvaliteetset toitu eraldi päeval!

parimat…

in reply to: huvi pärast küsin:) #74524
    kame
    Moderator

viimases trennis tegin püramiidi kuni 110 kg – täpset maksimumi ei teagi!

pool aastat tagasi tegin tavaliselt 100 kg-ni nii et vaikselt peale raskust – see rinnalt surumine on vaid 1 paljudest näitajatest mida ma üle ei tähtsusta!

parimat…

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #74349
    kame
    Moderator

naised austavad meest kes austab iseennast – ma ennast austan ja vajan seetõttu ka head keha!

in reply to: Teie-foorumlaste vanus #73720
    kame
    Moderator

ma ei saa aru mis krdi häda on kellelgi nokkida mis teised omavahel räägivad!

ma näen ka tihti teismelisi kes lissalt räägivad pool ajast saalis aga vähemalt on nad midagi ette võtnud ja kogemuste lisandudes ka arenevad loodetavasti!

arvan et olgu su kolleeg noor või vana pole vaja teda torkida – igal ühel oma juttud!

parimat..

in reply to: kohukesed #73715
    kame
    Moderator

kui aega pole päeva keskel toituda ja ainevahetus kiire siis paar kohukest annavad ilusti kaloreid aga kui rasvumine on ohuks siis parem lahja kohupiim!

ise naudinkohukesi – paar tükki päevas ikka!

in reply to: Kohupiim #73484
    kame
    Moderator

panen kuivalt – 1 kord sattus enne magama minekut maitsestamata kohupiim ette – hapu oli aga otsa sai!

in reply to: Home made protein bar #73342
    kame
    Moderator

täitsa nämm on!

mul just sai 2.5 kg valmis – mis ta maksma läks? kuskil 120-160 ja lõikan tükkideks nii et 1 mingi 5-8 eeki!

aga nüüd nõusid pesema – parimat! :???:”>

in reply to: Palju teil siis vastlakukkleid alla läx? #73056
    kame
    Moderator

unustasin ära et osta! :???:”>

nii et 0!

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72939
    kame
    Moderator

tegu vististi ühe suurima Eesti spordi skandaaliga läbi aegade !

krt tõesti sõnatuks võtab kogu see pilt ja kuuldu!

mida veel nooremad mõtlevad ? – no loodan et mitte keemia poole!

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 1,066 total)