kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorma surun 50kg on see vähe või palju?kui sa nii makaron oled siis mine trenni mitte ära tule siia !
kasuta otsingut ka – ma ei viitsi iga päev üelda et see pole normaalne!

kame
Moderatortere kõigile – ma ei hakkanud uut teemat tegema nii et küsin siin…
üelge kas ma võin saada valgust ületoosi ka sest mulle vanaema rääkis et see pole tervisele hea!
teiseks mul sõbra tuttav kasvas nädalaga 6 kg – kas usute või ei?!
kame
Moderatoriga mees saaks hakkama – algul kergemalt ja p2rast raskust juurde!
ei see kaal sul ka ole nii suur ju -muidugi proportsioone ei tea!
minuarust rasvap6letus on hea ja lihase aeroobne kylg on h2sti teostatud!
ega see minu korda n2dalas on ikka individuaalne aga eks kolm oleks hea!
parimat…
kame
ModeratorMa pakuks sellise asja välja, mida ka ise kasutan:Kangi v hantlite surumine istudes
Hantlite kõrvale tõsted
Ühe käega kõrvale tõsted plokil
Kummargil hantlite v plokiga lendamine
surumist soovitaks mina kangiga eest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt omapoolne arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise teen nädal eest ja nädal tagant kangiga!
endal on lisaks veel selline element sees nagu käsikute tõsted ette !
kame
Moderatoraga proovige nii et alguses peale soojendust teetegi n. 1 seeria kerge raskusega nii umbes 25 kordust ja rahulikult et saaks lihasesse vere sisse – siis teha raskemad tööseerjad olenevalt tava-kavast ja lõppu samamoodi veel üks kerge raskusega seeria!
minupuhul toimib vägagi kurnavalt just eelneva vere sisse pumpamisega lihasesse!
parimat…
kame
Moderatortõesti on tavatoit oma naturaalsuse poolest parem aga kui tahta saada kõiki valke kätte n. kanafileest – sealihast jne. koos salatite , riisi ja juurviljadega peaksin päevas toitumisele kulutama umbes 5 h !
mulle toidulisad sobivad hästi ja ainsad jamad on kui norm. toit on puudulik – tulemuseks lõpp-produkti vedelus!
parimat kõigile…
kame
Moderatorloen ja mõtlen mis siin toimub!
steroidid on väga lai mõiste ja kui keegi ütleb et kunagi ei kasutaks aga samas elu oleks mängus või näiteks füüsilise vea likvideerimine räägiksite teist juttu!
arvan veel et enamus on teist elus saanud antibiootikume – siinkohal võib tõmmata paralleele ainult mitte lihaskasvu seisukohast!
odavaid asju elus ei ole ja ka steroididega on nii et see mida kasutad on määrav!
on olemas kvaliteetseid steroide mille kõrvalmõjud arstliku kontrolli ja vajalike balanseeriatega on minimaalsed kuid see juba täitsa teise hinnaklassi lõbu!
endal kujuneb nii et normaalsele toitumisele ainuüksi kulub tuhandeid järge…
enamusele võib üelda siinkohal et pange toitumine paika ja vaadake kuidas kasvu tuleb – pole mõttet luua illusioone et paned odavat tabla ja oled nn. KALEVIPOJA MÕÕTU !
PS- ise ei tarvita steroide!
parimat kõigile…
kame
Moderatoroi pallimängud lõhuvad lihast väga kõvasti eriti kõrge pulsiga aeroobse tõttu – ise tavaliselt peale kossu 30 g valku ja 60 g kiireid süsivesikuid ( puuviljasuhkur )!
peale jõutrenni suuremad kogused!
parimat…
kame
Moderatorkeemia on omaette teadus mida pole siin asjakohane lahti arutada tykkide kaupa!
metaaniga m2ngida pole m6tet!
hoidke oma tervist ja 2rge r22kige asjadest millest ei tea !
parimat k6igile…
kame
Moderatorsee teema peaks olema huumori all (mitte teema algataja t6ttu)
kame
Moderator2ra tee trenni haigena ja jutul l6pp!
mingit p6ntsu ei ole – endal j2i k just haigusega n2dal vahele ja midagi viga ei ole!
sydamele haigena trenn v2ga r2nk!
kame
Moderatorspordi rahaline külg on siin ju mainimata!
näiteks korralik spordiklubi tallinnas täisealisele isikule on 700-1200 kuus , olenemata sellest kas isik veel õpib või mitte – mul palju tuttavaid kes ütlevad et lissalt finants ei võimalda ja las ta siis jääda…
endal läheb normaalseks treeninguks koos toitumisega enamus vabast rahast ära ja toitumise kõrval on trenniraha veel köömes!
kame
Moderatormassikasvatus!
kame
Moderatorolen v6tnud biotech-i tooteid , neid v6tan siiani ja v2ga meeldivad!
peale trenni whey gold standard ja ka maitse on hea!
no.1 oli kuidagi kibe ja seda peale proovimist ei ole tahtnud osta ka!
ausalt ei tea palju yks v6i teine trennij2rgne shake mulle annab – ise usun siiski just tavatoitumisse!