kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorõiendasite ja õiendasite et lõualotiga lödikäpp Eestit juhtimas – saite nüüd – aga keemia kõrvalmõjudesse ma ei uskunud! …ahhh … pole head ilma halvata…… – nüüd olen ainuvalitseja!
kame
Moderatorteen peale haigust tavaliselt paar taastavat trenni – kõik lihased ühe trenniga läbi ja hiljem panen vana rida edasi!
parimat….
kame
Moderatorpeale kõva trenni olen nagu impotent!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldiselt peale trenni näiteks järgmine hommik on kõva isu ja vabad päevad ka ! treenin õhtuti ja siis alati küll ei taha enam!
kame
Moderatorvastake vastake mehed – mul on oma plaan!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorpalun iseloomustage mind nii – väga sõbralik , armas ja nunnu ! väga sexu kehaga! (K)(K)(K)
uih – mul polegi kontot! olen elust eraldatud!
kame
Moderatormidagi mida siin teemas ei ole veel mainitud!
TEGU VÄGA ILUSATE INIMESTE JA KVALITEETSETE PILTIDEGA! SOOVIN EDU JA ÕNNE TEILE KÕIGILE!
kame
Moderatorise olen tähendanud asjaolu et selleks et sidemeteta kasutada suuremaid raskusi peab end lissalt ette valmistama – kontrollima kuidas ja kuhu raskus langeb!
peaks endalegi muretsema sellised asjandused!
kame
Moderatorei ole eriti suur probleem kas panna paarkümmend g rohkem või vähem , seda nii hardgainer-il kui aeglase ainevahetusega inimesel ! suurem probleem on pigem üldine magusa söömine absurdsetes kogustes(kiirelt imenduvad süsivesikud)!
ka küllastumata rasvade kogus on paljudel minimaalne ( enda üllatuseks leidsin ka enda menüüst puudujäägi) + tuleb arvestada veel vitamiinide , mineraalide ja kiudainete olemasolu menüüs – vastasel juhul igatahes on ainevahetus mõjutatud !
kame
Moderatorlisaksin niipalju et kui ise tunnen trennis et ei suuda enam maxi anda lähen kohe koju – nii on haigus eriti kerge tulema kui pingutad nõrkus seisundis !
sellist asja muidugi ei ole et tahaks lissalt ära minna – enda jõu ressurse peab oskama iga sportlane hinnata – vastasel juhul on probleeme paljudel juhtudel!
parimat…
kame
Moderator3 kindlat toidukorda + shaked ja lisad n. jogurt, kohupiim…
kame
ModeratorEi ostaks sõltumata hinnast. Ise pooldasin väikest tikitud logo …
??:”>
kame
ModeratorSellist raha mul kahjuks pole, aga millega sa tegeled, et endale suudad kõike seda pidevalt muretseda ja rahast puudu ei tule?kellel siis rahast puudu ei tuleks??
kame
Moderatorsee särk on hea jah! tuleks tikandiga teha ikka ja minu arvamus et selline materjal nagu dri-fit (nike)!
kame
Moderatoraga miks just niipidi?kas poleks mõtekam piimaga just enne trenni ja veega pärast, peale trenni on ju kiiresti taastumiseks valku vaja, aga piimaga enne trenni kindlustaks selle, et trenni ajal aeglaselt imenduks?
asi selles et enne trenni on mu shake väga tagasihoidliku kalorsusega – saan trenni teha niiüelda suhteliselt tühja kõhu tundega aga samas energiat on ! peale trenni meeldib ära panna selline hea kaloripomm kusjuures leian et see mõni minut vahet ei muuda mulle palju!
eks igaüks leiab mis talle rohkem sobib!
parimat…