kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorno minuarust pole 70kg 170cm jaoks palju vaid on just 6ige kaal.S66ma peab normaalselt. K6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.
Jalgadele on minu arust parim harjutus ikka kykk kangiga, aga j2lgi ikka et sa sirge seljaga seda teed, aga kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3×6 seerjat umbes).
PS olen vabandanud ennemgi et t2pit2hed puuduvad, mis teha kui mul 10a vana laptop millel neid pole
kame
ModeratorMa arvan et 3 korda on juba palju. Aga üks, healjuhul kaks korda ei tee midagi.Aga esimene küsimus peaks tegelt olema selline, et teed trenni ja kas eesmärk on mass või reljeef? Kui mass, siis tõesti vahet pole, võid ka süsikaid enne magama minekut süüa, kuid palju ei tasu muidugi liialdada. Ehk siis nagu öeldud on, kui massi tahad, söö kogu aeg ja kõike.
nii et 1 kord on täita norm – või isegi 2 ???
kame
Moderatorkõht läks tühjaks – küpsetada ei viitsi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorolgem ausad härrased – jutt käis siiski neist naistest , mitte sellerst keda keegi rautaks v milline peaks olema naise iseloom!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minuarust kõik naised väga sümpaatsed ja hästi arendatud kehadega!
kame
ModeratorH: Porgand sidrunimahlaga ja vahepeal must kohv – see vist uus mao šokeerimis meetod!
kame
Moderatorilma pumbata 41 cm – rasva % 11 – pikkus 178!
oktoober 19, 2006 at 5:50 e.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #92749kame
Moderatorlailihas on müstiline!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorvastus sinu küsimusele – oleks OK!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorminuarust rõhutab rohkem reljeefi!
kame
Moderatorkvaliteetsed toidulisandid mis maitsevad hästi!
kame
Moderator1. kame
2. vaikselt 13 korralikult 15a
3. 178 cm ja 81 kg
4. Dexter Jackson
5. rind – seerjad kuni 110 , kükk – seerjad kuni 120 , jõutõmme – kuni 70 kg ( alaselg
ei luba teha tõmmet ja kükki)
6. nox , keseiini ja vadaku valk , glutamiin , kreatiin , ectisten , glükoos , malto , amino 2222
7. keerasin alaselja terveks eluks p… kui hakkasin ise aretama 13 aastaselt
8. kunagi noortes eesti 4-s rinnalt surumises , bodypump-i treener ( teisisõnu saavutusi nagu pole)
9. loomulikult
kame
Moderatorkick on väga intensiivne ja seda trenni tehes pead väga hoolikalt valima ka poxi eelse toitumise – muidu on energia defitsiit kiire tulema ja ka kasv seega puudulik!
kame
Moderatorsiis peab esimeste spliti päevade ja fullbody vahele jääma piisav aeg – muidu huvitav!
kame
Moderatortreenerite koolitamise kohta niipalju et litsenseeritud klubi treenerile siis ühe treeneri koolitus oli viimanekord 3200kr ja eraisikule 4800kr , kui ma ei eksi! lisaks on veel täiend koolitused 4 korda aastas e. siis uue kava koolitus hinnaga vist umb. 600 kr!
kõike paremat..
kame
Moderatorma kunagi ei mõistnud kui hea on vanemate kulul süüa tavatoitu ja ostsin lisasid mida tollal ei vajanudki tegelikult!
ja ega ühte tõelist kõhutäit ikka mingi valgu shake ei asenda ka!
kõike paremat…
AutorPostitused