kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatorvõid proovida valulikud piirkonnad mõne külmageeliga sisse määrida peale trenni – N: icepower ja teiseks kas saad toidust piisavalt valke?
ILMA SEGUTA KIVE EI LAOTA!
parimat…
kame
ModeratorAlgajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )mina kuulsin ühe härra käest kuidas valku võib võtta kohe kui trenni alustada aga proteiini 2-3e aasta pärast ja peale selle kui enam proteiini ei võta siis lihas vajub ära aga valguga seda ei juhtu!
nii et pange kõik nipid kõrvataha!
jaanuar 11, 2007 at 9:18 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101552kame
Moderatorkui käisin koolis 8das klassis otsis klassivend Põhja-Ameerikat lõunast nii et …
kame
Moderator42 km/h saab kätte ainult ,,turbo mootoriga´´!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatortanan teid koiki ja mu pisikene tanab teid ka onne soovid eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii nunnut titat pole ma weel nainud :oma laps ikka armsaim ju – õnne minugi poolt!
Moderatorkõigepealt tehke endale selgeks mida hetkel treenite ja sealt edasi juba otsustage trenni pikkuse kohta!
kasvõi jõutsüklil pikemate puhkepausidega pole võimalik ju 45 min sisse trenni mahutada ja samas 2 h oleks siiski liig! tuleb endale leida see optimaalne vahekord ja kindlasti teha trenni alguses ära suuremad lihased! väiksemaid jaksab ka pärast lihvida!
parimat…
kame
Moderatorjah,sest üleliigsed suhkrud muutuvad ju ka rasvaks.Aga kui süüa asju kus on palju rasvu ja ka süsivesikuid siis asi ju veel hullem.Kas mitte pole nii,et süsivesikuid natuke lihtsam kulutada kui rasvu
kui teada rasvade funktsiooni kehas ja samas arvestada tavainimese toidus toiduainete osakaalu siis moodustavad just süsivesikud selle üleliigse osa 90 % juhtudest!

aga parimat…

kame
Moderatorkuule mult on küsitud palju kordi , et kuidas rasvakihist lahti saada alati olen vastanud , et kontrolli toitumist nt ,et liiga palju rasva ei sööks ja jooksmine soojalt riides see peaks ju hea olema just soovitasin ühele tuttavale arvan , et kui ta 2 korda nädalas jooksmas käib siis suveks peaks kõik korras olema
kame
Moderatormõtle korraks üldfüüsiliselt asi läbi – hingamine ei saagi ju paika kui keksid ka veel vahepeal!
lisaks ei saa lihas piisavalt puhkust maksimaalseks soorituseks kui iga päev teha!
kame
Moderatorigal kulturistil on omad geneetilised eeldused! tuleb ära kasutada seda mis sulle on antud ja pealegi kahtlen et see käsi väga kergelt üle 40 cm läheb kui spetsjaalselt ei jätka!
arvan et pane lissalt rõhku muudele kehaosadele rohkem aga jätka ka kätega !
parimat…
kame
Moderatorkame
Moderatornõustun et tegu on lihastreeninguga aga seda aeroobses faasis teoreetiliselt – endal praktikas läheb anaeroobsesse aga seda kuna pean seal palju seletama!

võistluseelse dieedi lõppfaasis peaks raskusi vähendama et energia kadu väheneks ja püsiks vaid aeroobses faasis! peale pump-i peaks veel kindlasti töötama kõrvalt ka väiksemaid lihasgruppe kui eesmärgiks reljeef!
PS- kiisumiisule ütleks et trennis olid väga tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parimat…
kame
Moderatorjõutõstjana oleks NR. 5 muljetavaldav!
Moderatorise kunagi sai shakesid proovitud – tavatoit on ikka etem!
unehäirete puudumisel ära mingeid unerohtusid tarvita!
kame
Moderatorkalmus
AutorPostitused