kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
ModeratorVarjante on mitmeid – alaselja lihaste ülepinge ( tekitab sellise staatilise häiriva valu) , vale rüht või olemasolev seljavigastus…
Mida on arvanud asjast treenerid, kelle juures treenid ja kui pikalt on see nähtus esinenud?
Kindlasti lase arstil end üle vaadata – ega sellest kunagi halvemaks ei lähe. Bodypump-is ongi ju tegu lihastreeninguga, mistõttu võib olemasolev probleem ka eredamalt välja lüüa.
Parimat…
kame
ModeratorMinule on üeldud selge sõnaga, et proteiini on mõtekas kasutada, kui trenni on tehtud vähemalt 3 aastat aga valke võib ka varem võtta.
Ütles seda 20 aastane kodanik ja kuuldavasti kõva treenija.

Ma ei mõista miks inimesed ei saa tasa olla, kui suust midagi naguinii välja ei tule…?

kame
ModeratorSelge, tänan vastuse eest!Nox Pump on aga müügilt ära võetud. Ei pidavat vastama Euronõuetele vms.
Kas keegi teab sellest müügi keelamisest lähemalt?
Kas tõesti võeti? Mina olen seda korra proovinud ja jube lennuk hakkas peale – süda peksis üle ja tunne oli nagu mutandil. Eelnevalt pole ühegi lisaga sellist asja juhtunud. Kindlasti asi ise efektiivne aga mulle lihtsalt ei sobinud….
kame
ModeratorHüüdlauseks siis: ,,Moraali või kuuli!!!´´
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorSee kaklemise asi on üleüldse täiesti üle paisutatud…
Mind on tänaval 1 kord rünnatud – aeti kellegagi sassi ja kui panin kuti pikali, vabandas ta ka ilusti. Ise leian, et kuni on viisakust ja tagasihoidlikust (tava, moraali normid paigas), siis on võimalik täiesti edukalt eksisteerida, ilma kellegagi kontakti astumata.
Niipalju kui mina tean Eesti piires häid poksjaid ja kickpoksjaid, on tegu justnimelt äärmiselt rahumeelsete inimestega. Peale kõigemuu – kui tänaval keegi küsib: ,,tšjo tõ smotriš “ või midagi muud ilusat, võid alati ju edasi kõndida. Ja kui tõesti viha ajab terve maailma vastu üle ääre, siis on maailmas palju psüholooge, kes antud probleemi korral aitavad.
Rahu ja mõistvust härrased…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Algne teema oli väga naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorFakt on see, et kui treener paneb oma ,,poisi´´ võistlustele, paneb ta ka oma nime mängu. Peale selle ei ole treeneri töö mitte ainult teha kava ja üelda, et ,,söö putru´´, vaid ka mõtestada treeningud ja aidata need efektiivselt vajadusel realiseerida…
Ma olen ise näinud kuidas poisid võistlustel käivad ja mingisugust au-vargust küll pole nagu täheldanud.
Igatahes edu veelkord…
kame
ModeratorKüki kohta max ei oska öelda, aga püramiidi lõpus sain 110kg-ga tehtud 2hel korral 2 kordust. Jõutõmbe max on kuu aega tagasi tõmmatud 160kg.Kes su treener on? Igatahes kui see pole järjekordne ,,surun ja lammutan´´ jutt, oled tõesti hästi arenenud. Sinu vanus ja pikkus, kaal viitavad vägagi kiirele arengule, mis on südamele üsnagi koormavad. Loodan et treeningud ja toitumine on paigas – väiksel Eestil pole kunagi liiga palju meistreid.
Parimat…
kame
ModeratorMina soovitaks eksperimenteerida erinevate kavade ning ka puhkuse-trenni kombinatsioonidega, kuni leiad parima. Ühest vastust su küsimusele ei ole.Kõige mõistlikum on ise asja uurida, mitte jääda asjatundjate kavadele lootma. Iga inimene vajab tegelikult individuaalset kava parima arengu saavutamiseks. Sel teemal oskab treener aidata korralikult ainult siis kui ta on sind jälginud treenimas mõnda aega. Sealt selguvad su nõrgad küljed, tugevad küljed ning üldine organismi taastumise kiirus jne. Seejärel peab ajapikku, kuid pidevalt kava muutma, jälgides organismi reaktsiooni muutustele. Parim treener on sportlane ise, sest tema teab reeglina kõige paremini, mis tema organismis toimub ning oskab piisavate teadmiste korral sellele reageerida. Niiet hakka aga artikleid ning sellealaseid raamatuid lugema.
Muidu jään su jutuga nõusse, aga antudjuhul oleks justnimelt mõistlik jääda asjatundjate ( pigem isegi profesionaalide) kavadele lootma. Paljas teooria ei aita ja enne kui hakata enda organismi nö. ,,tunnetama´´ peab juba teatav treeningpõhi all olema – seda eeldusel et tunnetuse eesmärgiks on parem areng.
kame
ModeratorJällegi pole küll Vend Vähk, aga need kavad on vähemalt proportsionaalselt korrektse jaotusega. Alati on võimalik mõni seeria lisada ja vastupidi.
Ma ise kippun naiivselt arvama, et viga võib sinu puhul olla treeningu intensiivsuses ja soorituste 100%-s ära kasutamises. Kui teed 12 kordust nagu mööda minnes võibki ju seeriaid tegema jääda. Vaata mõnd tegijate treeningut ja näed kuidas soorituse kestvuse ja kordinatsiooniga on…
Kui eksin siis pole muud kui võta mõne treeneriga ühendust – kava, ehk mõni era trenn ja kui toitumine paigas arened mühinal…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parimat….
kame
ModeratorMa päris täpselt ei saa aru osade vastete mõttest: mis kasu on vastetest nagu ,,2 aastat juba jõusaalis käinud ja alles nüüd hakkad küsima kuidas trenni teha?´´ , ,,näha küll ei ole et sa 2 aastat trenni oled teinud´´ . Nagu milleks niisama lihtsalt klähvida (vabandust väljendust) – on inimesi kes teevad aastaid järjepidevalt vale jaotusega, aga lõpuks ikkagi hakkavad õieti treenima – austage vähemalt inimese missiooni tunnet. Kusjuures küsimus on Vend Vähile…
Ja kuna juba hakkasin ise ka teise inimese teemas osa võtma siis osadel eelpool kõnelejatest on õigus: vaata kavasid mis siin on üleval ja lisaks uuri vanemaid teemasid kasutades avalehel paremal üleval asuvat otsingu riba. Õppid palju ja kasu on varsti ,,Silmaga Näha´´.
Jõudu sulle…
kame
Moderatoraga minu arvates on mahl kõige kasulikum,sest seal ju süsivesikud ja see imendub paremini et on abi trennisIse kaanin trenni jooksul päris palju vett, kunagi sai mahlaga katsetatud… No enamik mahlasid janu ikka ei kustuta ja mono-sahhariidid (suhkrud) tekitasid suurema mahla tarbimise korral uimasust, seda siis insuliini produktsiooni tõttu…
Mina isiklikult ei näe endal teisi varjante, kui energiat saada vaid enne ja peale trenni, ning trenni ajal joon vaid vett.
Kõige tähtsam on end trennis hästi ja tugevalt tunda, nii et proovige mis aga meeldib – inimesed on ju erinevad.
kame
ModeratorAastal 2007 saab antud ligikaudu 370 bodypump-i trenni, mistõttu saali olen vähem jõudnud. Aasta 2008 eeldaks umbes 300 bodypump-i ja 5 x nädalas jõusaal ehk lisaks umbes 230 jõusaali trenni, kui arvestada ka puhkusi. Kui kõik läheb plaanipäraselt hakkan ka korra nädalas käima bodybalance-is.
Korvpalli enam üldse ei jõua…
kame
ModeratorPilt a – Ene Ottokar aeroobika
• Alustas aeroobikatreeningute juhendamisega 1995. aastal.
• EOK aeroobikatreeneri kutsetunnistust, III tase.
• EFTE aeroobikatreeneri litsentsi.
• Les Mills BodyPump treeneri litsents.
• Läbinud EFTE jõusaalitreeneri põhikursuse.
• Aeroobikakuninganna 1996.
• Fitgirl aeroobikavõistluse finalist (2006).
Pilt 6 – Kersti Ojalill (peatreener) – bodypump, bodybalance, aeroobika
• Lapsepõlves tegelenud võistlustantsuga seitse aastat.
• Aeroobikatreenerina töötanud alates aastast 2001.
• Eesti Olümpiakomitee (EOK) aeroobikatreeneri kutsetunnistus, III tase.
• EABC, rahvusvaheline ärijuhtimine ja inglise ärikeel.
• Tartu Ülikool, kehakultuur (omandamisel).
• Fitness Academy of Finland (FAF) aeroobikatreeneri litsents.
• Les Mills BodyPump treeneri litsents.
• Bosu Balance Training System treeneri litsents.
• FAF jõusaalitreener põhikursus.
• Les Mills BodyBalance koolitus, Helsingi.
• Spinningu baaskoolitus, Tallinn.
• Läbinud Nike Rockstar Workout Africa koolituse Tallinnas.
• Erialane täiendkoolitus USA-s, Saksamaal, Inglismaal, Itaalias, Rootsis ja Soomes.
• Eesti Võimlemisliidu (EEVL) koolitaja ja aeroobika eksamikomisjoni liige.
• Aeroobikavõistluse Fitgirl 2001 II koht ja Aeroobikakuninganna 2001 finalist.
• NIKE treener..
Tehke järgi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorÄriliselt kaval – iga nädal teeb uue puuduliku kava, mõeldes: ,,kaua ta ikka nii süüa jõuab?!´´
Ja löömegi kõik risti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
ModeratorKuuga võib ka 10 korda …. võtta. Selleks ongi oma ala spetsialistid/koolitajad, kes omakorda justnimelt saavad vastavat fakti tõestada.
Selleks ongi maailmas/riigis seadusandlused, ning mitte kellegi maha tegemiseks või plaanide nurjamiseks ei ole vaja selliseid kaebusi, vaid teiste inimeste hüvanguks, kes oma heatahtlikusest/naiivsusest/loogikast tellivad treenerilt toitumis kava…
See pole mitte tellija probleem vaid terve riigi treenerite jaoks häbiplekk – ega ei loe mastaap, vaid fakt.
Veelkord vabandan jämedat väljendust…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused