kalmer87
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kalmer87
MemberMina näiteks ei saanud sellest osast midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..mingid varjatud eeldused – eeldused milleks?Varjatud eeldused on selline asi, mida inimene oma probleemi seletades eeldab, et vastaja teab kuid tegelikult ei pruugi. Näiteks kui ma küsin sinult matemaatilise tehte vastust ma eeldan, et sa tunned numbreid aga tegelikult kõik inimesed ei pruugi. Antud kontekstis on varjatud eeldusteks tõenäoliselt taustainfo mis see konkreetne uuring on ja mis võimalikku infot peaks selle uuringu tulemusest välja lugema.
kalmer87
Member“In an adult, the skeleton comprises around 30–40% of the total body weight, and half of this weight is water.”
kalmer87
MemberKui see kogus on 3000 Kcal siis mina olen mickey mouse.
Miks ta ei võiks olla?
Võtmekoht postituses peitub järgmises lauses: “Ning vahepeal saab siis midagi näksitud ka.“
kalmer87
MemberOled sa tähendanud, et see aeg pikeneb, mis sa “normaalselt” joosta saad või lööb valu täpselt alati ühel hetkel sisse?
november 22, 2011 at 9:00 p.l. in reply to: Kaalulangetamine ning füüsilise vormi parandamine. #298078kalmer87
MemberKui tegin ~27 trenni nädalas (BodyPump, BodyBalance, Step, BodyJam, BodyCombat, Spinning, Zumba, Stretching) ja ei sõõnud kindlasti kaloreid täis, siis mul läks rasva% alla 4 ja kaal oli suht väike minu pikkuse kohta.
kalmer87
MemberJa mis on selle teema mõte?
Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti.
kalmer87
Memberhttp://fitshop.fitness.ee/batoonid/ – aga see läheb juba mõttetult kalliks, samas kui raha on, siis miks mitte.
Ehk siis abisooviks saada, mis võimalustega saaks kaalu juurde ja võimalikult odavalt(ajateenijatel pole palju raha).
kalmer87
MemberAjateenistuse vältel võib raske olla massi teha, sesmõttes et kalorikulu on väga kõrge. Lihase kasvatamiseks võiks ikka vähemalt 3-4 korda nädalas jõusaali jõuda ja kaalu juurde saamiseks peaks ikka 5-10% rohkem sööma kui energiat kulutad. Samas hea võimalus on küsida kasutaja “Kirp” käest, tema peaks olema hetkel ajateenistuses ja üritama seal lihasmassi kui mitte kasvatada siis vähemalt hoida. Tema blogi on siin “FAST Team” all.
kalmer87
MemberMuscle+ eelised on, et ta on väga hea valmiskujul taastusjoogina sobiv pulber, mis sisaldab endas nii valke kui süsivesikuid ning lisaks veel kreatiini. Pärast rasket treeningut väga hea, segad lihtsalt vee või piimaga ära ja jood. Mõnus ja lihtne.
Muscle+ puudused on, et segu on mõnevõrra kallim, kui nö. eraldi komponendid osta ja ise kokku segada. Nimelt kui osta eraldi valk + süsivesikud läheks ainult veidi rohkem raha (Hera80 – 22.50 ja Dextro – 6.00 või Malto6 – 7.50) ja kogus oleks peaaegu 2 korda suurem (valku 800g + süsivesikuid 1000g, Muscle+ kott on kokku 1100g). Kreatiini on ka segus ainult 77g kokku, 11.50 eest saaks juba 300g purgi, ehk sisuliselt peaaegu 4 korda rohkem. Ehk siis pmst 40 euro eest (maksad küll ~1.5 korda rohkem) saaksid 3.9 korda rohkem kreatiini, 1.4 korda rohkem valku ja 2 korda rohkem süsivesikuid. Kui nii jätkusuutlikult mõelda, siis osta valku lisaks veel üks kott ja saad 2-3 kuud hakkama vabalt. Muscle+ sa vaevalt kuudki saad, oleneb muidugi kui palju ja kui tihti sa seda tarbid.
Lisaks veel niipalju, et ma ei propageeri nende toidulisandite tarvitamist vaid tegin lihtsalt lihtsakoelise võrdlusanalüüsi. Valk valguks ja süsivesikud süsivesikuteks aga kas ja kuipalju sul kreatiini vaja läheb pead juba spetsialistidega konsulteerides välja selgitama.
kalmer87
MemberNing kas on väga tähtis et teeksin asjad täpselt selles järjekorras, mis kaval kirjas?
Samas järjekorras ilmtingimata ei pea aga üldiselt ikka suuremad lihasgrupid enne väiksemaid ja baasharjutused ennem.
kalmer87
MemberKuidas sa kujutad ette jõu suurenemist ilma lihaste suurenemiseta – need asjad käivad ikka suuremal või vähemal määral käsikäes. Jõu treenimiseks pidavat väidetavalt sobima pigem lühemad seeriad (3-6-8 kordust) ja suurem raskus või püramiidi treeningskeem.
kalmer87
MemberOtseselt tulemust võib märgatavalt parandada ainult vist kreatiin, teised populaarsed toidulisandid on rohkem lihtsalt spordist tulenevate toitumise iseärasuste lihtsamaks tasakaalustamiseks.
kalmer87
MemberOmast kogemusest võin öelda, et pikema kestusega aeroobne treening igatahes hävitab edukalt nii rasva kui lihast aga seda muidugi terve keha pealt korraga.
kalmer87
MemberPõhiline on see, et liigutus käiks läbi selle lihase mille treenimiseks ta on mõeldud. Ehk siis püüa mitte niisama vehkida vaid keskenduda konkreetsele lihasrühmale ja tõmmata või suruda läbi kindla lihase. Algul see võib tunduda raske aga kui proovid siis hakkad taipama. Kiirus jms polegi nii oluline minumeelest – ainult niipalju, et harjutuse negatiivset faasi tühja ei laseks. Aga kui teed kiiremalt ja äkilisemalt, treenid ehk rohkem plahvatuslikust ja kui treenid aeglasemalt siis ehk rohkem lihasvastupidavust. Palju on näha selliseid tüüpe kes lasevad lamades surumist plaks ja plaks rinnapõrkest ja muidugi biitseps ning mitmed seljaharjutused on sellised kus kahjuks palju tõmmatakse inertsist rohkem, mitte nii nagu peaks – lihasega.
kalmer87
MemberÄra aja jama.
Solk on igasugune maitsetu või halva maitsega löga, mida eriti just naised armastavad kui kaalu alandavat.Et kui maitsetu, või vastik, siis kasulik.
Eriti on mulle arusaamatu maitsestama kohupiima fetisheerimine;kuna see saepurutaoline ollus muidu alla minna ei taha, siis kallatakse ta üle suhkrute-mooside-hapukoorte-rosinatega …
või kõigega korraga …
ja kujutatakse ette, et käib ’irmus kaalualandamine …
Novot, kui härrale ei maitse – ei tohi ka kellelegi teisele maitsta..!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused