kallimera Profiil Topics Started Replies Created Engagements Favorites Search replies: Forum Replies Created Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused september 7, 2005 at 6:47 p.l. in reply to: Jooksmine #58910 kallimeraMember tegelikult mul endal ei olegi nii väga vaja kehakaalu langetada, aga ma lihtsalt väga-väga armastan sporti. see paneb mind ennast hästi tundma ning see ongi kõige tähtsam!” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 7, 2005 at 6:44 p.l. in reply to: piim&banaan #58908 kallimeraMember ah soo, aitäh kiire vastuse eest! september 7, 2005 at 5:01 p.l. in reply to: Jooksmine #58900 kallimeraMember Mina kuulsin hoopis, et kepikõnd põletab rohkem kaloreid kui jooksmine! See on ohutum ka, sest ei koorma nii väga põlvi:D september 7, 2005 at 4:55 p.l. in reply to: piim&banaan #58899 kallimeraMember niii, ma lugesin selle jutu siin nüüd ilusti läbi ja tekkis mõni küsimus… Kas peale trenni siis juuakse ainult seda koksi või?….ja nagu midagi ei sööda?…isegi hiljem? Kas see joomine hakkab siis lihaseid kasvatama? Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)