Skip to main content

Kalevipoeg

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Dieet rasvapõletajaga? #28641
    Kalevipoeg
    Member

Kindlasti on kasutegur suurem. Loe toidulisade alt artikklit rasvapõletajatest. Samuti soovitan vaadata bodybuilding.ee-st.

in reply to: Dieet rasvapõletajaga? #28640
    Kalevipoeg
    Member

Kindlasti on kasutegur suurem. Loe toidulisade alt artikklit rasvapõletajatest. Samuti soovitan vaadata bodybuilding.ee-st.

in reply to: Vitamiinid #28340
    Kalevipoeg
    Member

Multivitamiinitabletist on sportlasele vähe. B, C, E vitamiine ning magneesiumi ja kaltsiumi tuleb lisaks võtta.

in reply to: Glutamiin #28222
    Kalevipoeg
    Member

Kas glutamiini saab ka tavalisese toidust ja kui saab, kas piisavalt. Kui toidulisandis, mis sisaldab vadakuvalku, on rohkelt glutamiinpeptiiti, siis peaks seda ju olema ka näiteks kohupiimas.

in reply to: pulss #28101
    Kalevipoeg
    Member

Seda küll, kuid minu eesmärk on kaotada just rasvkudet ning seega peaksid mu glükogeenivarud olema väga väikesed ning väga palju ma pärast trenni süüa ei saa (taastumisjoogi siiski võtan). Treener ütles, et aeroobne treening peaks olema väga väikese intensiivsusega ehk siis pulsisagedus ei tohiks ületada 130-nt. Kuid probleem on, et selline treening ei aja ming higistamagi seetõttu sooviksingi teada KAS SEE ÜLEMPIIR (130) ON KÕIGIL INIMESTEL SAMA VÕI ERINEV?

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)