kaldas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaldas
Memberpäris temperamentne kuju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaldas
Memberelan Raplas ja trenni teen Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis.
kaldas
MemberKreatiin ei lahustugi , ükskõik mis vedelikuga seda segada. Ise kasutan ka ainult kreatiini 5g peale trenni ja segan seda koos Arcticu joogiga, sest süsivesikud aitavad kreatiini imendumisele kaasa. Enne endasse valamist pead lihtsalt segi raputama joogi ja kohe jooma, et see pudeli põhja ei jääks.okei..tänud! siis ma pole õnneks midagi valesti teinud
MemberMis sa temast segama pead? Enne trenni võtad tl-ga pulbrit, lonks vett peale ja valmis. Pärast trenni lisad sheigi sisse koos muu kraamiga (valk jne).sellepärast, et ma ei võta peale selle midagi. ei mingit valku ega midagi. mingi palju süsikaid sisaldav jook peaks olema millega see kreatiin ka hästi lahustuks.
kaldas
Memberise olen lisanud arctic sporti, aga sellega ei taha kohe üldse lahustuda. muidugi ma ei tea ju kas see oleneb just sellest
Memberblack eyed peasti laulus lie on mingi sarnane refrään mu mäletamist mööda. aga ei ole kindel selles ja see pole ka väga vana laul.
kaldas
Membertreenitud reied meeldivad ikka
kaldas
Membermuuda kava siis, kui edasi ei arene vana kavaga. ühte kava tavaliselt tehaksegi umbes 2-3 kuud. see individuaalne.
kaldas
MemberMitu korda nädalas oleks norm. jalgu teha (lihasmassi kasvatamise eesmärgil) ?üks kord nädalas ikka
kaldas
Memberjooksmine põrutab üsna kõvasti ka selga…mul soovitas arst metsas joosta
kaldas
Membersöö õhtuse kohupiima asemel õuna vms
kaldas
Memberrinda ja käsi tähtsustatakse ikka kõvasti üle. ja tihti võrdub kätetrenn rohke biitsa- ja vähese triitsatrenniga mulle meeldib jalatrenn
kaldas
Memberpuhasta nägu ja määri teepuuõli peale
kaldas
MemberAppiiii…..Ei noh kui ma k]ike usuks mida kirjutab eesti kirjandus ma ammu oleks psühh valmis… hahaha
Igal juhul see toitumis viis on otse tee hauda!
Mina ikka olen proteiini rohkse toitumise pool! Kartuloid on mõtetu toit ei mingit kasu sellest ei saa nii et mina küll ei pooldaks sellist dieeti kus pead istuma kartulite peal bääääääää fui bööö!
Liha liha liha ja piimatooted- see on õige toit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on minuga nõus???
nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaldas
Memberei tea siis. ju treenimisel tulevad kõhulihastesse tugevamad vahed sisse. seda küll ei usu, et kaks saavad koos olla. eks teadjamad kirjutavad oma arvamuse.
AutorPostitused