kaldas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaldas
MemberArgo 4.
Marek 1.
Ott 1.
Imre 2.
kaldas
Memberehk ta mõtles selle all et tee rohkem aeroobset
just seda mõtlesingi

kaldas
Memberkõhulihaste treenimine ei vähenda küll nüüd rasva%. sõida peale trenni rattaga või jookse mingi 30 min ja küll sa kõhust ka lahti saad.
kaldas
MemberKui ma ise nüüd peegli juures veits uurisin ja ajasin väga sirgu ennast siis veits on parempool kõrgemal. Kas keegi teab kas on mingeid harjutusi selle jaoks et seda vältida vms ?eks sa ise tead kui hull asi on….endal oli samamoodi ja eelmisel aastal käisin selle värgi pärast opil….muidugi ma ei usu, et sul nii viltu on kui mul oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingid venitamised anti mulle ka perearsti poolt…võid enda oma juurest läbi astuda.kaldas
Memberkui niisama sirgelt seistes üks õlg teisest kõrgelam on võib vabalt olla kerge skolioos ( selgrookõverdus)…..kuid kui see nii vaevu märgatav, siis pole hullu.
kaldas
Memberpakun, et üllatab ja kvalifikatsioonist saab edasi mingi 81 m-ga.
kaldas
MemberHea võistlus oli ning Kanter väga kõva mees ja edu edaspidiseks! järgmine aasta Pekingis siis juba 3 mees 12 hulgas ja loodetavasti Tammert saab ka järgmine aasta korralikult treenida ning tuleb medalile.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaldas
MemberMina pigem lahterdaks tatoo tegijad kahte rühma – need kes teevad tatoo enda jaoks ja need kes teevad selle teistele näitamiseks. See oleks nagu Meryl Streep vs Lindsay Lohan – tõeline staar vs ajudeta kääbik.nii on päris raske liigitada…minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …eks kui sa teed tattoo enda jaoks ja see meeldib sulle siis sa tahad, et see meeldiks ka teistele ja natule silma jääda…mingil määral kindlasti.see nagu jõusaalis käimisegagi, et räägitake küll, et käiakse enda jaoks, kuid samas tahetakse ka teiste seas silma jääda.
inimesed on edevad (kes rohkem, kes vähem) ja see ei ole halb!
“>kaldas
Memberära tee:1. see lihtsalt kole ja rikub ilusa selja ära 2. kui juhtud ntx 10 a pärast tüdinema, siis kaotamine hoopis raskem protsess, kui tekitamine.
ma ei saa eriti sellest mõttest aru, et ma ei tee sest vb 10 või 20 aasta pärast see ei meeldi mulle enam. nt kui sulle praegu meeldib tattoo siis ei ole mõtet pabistada kauge tuleviku pärast…vb ei elagi 10 või 20 aastat enam. elada olevikus ikka nii palju kui võimalik. aga see on minu mõte ja keegi ei pea sellega nõus olema
“>kaldas
Membermõte on olnud pikka aega ja lasen endale teha neljapäeval
“>kaldas
MemberMina võtsin kohe peale trenni 5g koos valguga. Ei ole kuulnud sellest 1,5 tunni jooksul kehast välja minemise värgist.
kaldas
Memberjah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaldas
Memberokei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …suured tänudkaldas
MemberFitness:
Valeria Kozlovskaja
Bodyfitness:
Helina Villem
Eve Olesk
Naiste kulturism:
Merike Sula
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest:
Eiko Rapur
Kristjan-Johannes Konsap
Henri Tohver
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest:
Imre Vähi
Argo Vaible
Argo Ader
Ivo Pärle
Oleg Fjodorov
kaldas
MemberTäpsusta mis su treeningstaaz on. Kaval oleks üldiselt ka oma kava harjutused välja tuua. Lihasgruppide nimede alusel on raske määrata, kui palju miski lihas vatti saab.eelmist kava jõudsin teha 2,5 kuud. harjutusi ei hakka välja tooma, sest üritan väga mitmekesiselt treenida ja harjutused muutuvad suht tihti. laupäeval mõtlesin teha kergema trenni ja kolmapäeval saavad rind ja biits kõvemini vatti. oleneb muidugi enesetundest ka muidugi.
-
AutorPostitused