kaldas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaldas
Memberma arvan kah et kiire areng aga kas ee voib olla sellest et teen trenni ulepaeviti voi on asi geenides voi mis te arvatekas surumist teed ülepäeviti?
detsember 25, 2007 at 10:34 p.l. in reply to: lihaskasvu aeglustumine ületreenituse tagajärjel !? #135363kaldas
Memberlihasmass on ikka märgatavalt kasvanud, isegi sellise lühikese ajagaja minu meelest on üldsegi 2 peamist rinnalihase harjutust jõutõmme ja rinnalt surumine
( aga ega ma pole ka mingi teadja, kõigest amatöör, kes käib 6x nädalas trennis )
ja kui lühikese ajaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvi pärast lihtsalt
detsember 25, 2007 at 10:23 p.l. in reply to: lihaskasvu aeglustumine ületreenituse tagajärjel !? #135358kaldas
Memberalguses annab selline igapäevane surumine kindlasti jõudu juurde, aga kuidas on lihaskasvuga?
rinnalihas hakkas ka paisuma või ei arenenud üldse visuaalselt?
kes ise teinud surumist mitu korda nädalas võiksid vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>endal kõik nagu areneks v. a. rinnalihas.
kaldas
Membertreenid kõhtu liiga palju hoopis…mingi 3-4x oleks norm kõhtu teha…söök ei ole ka korras…sellle kohta saad otsida
kaldas
Memberhakkasid meeldima sellised harjutused nagu lamades surumine ja rööbaspuudel surumine
mõlemad sellepärast, et need arenevad kõige kiiremini mul
kaldas
Memberaaa…no siis on kõik väga hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaldas
Memberjh oleme loogilised, kuna kes seda õhust kujutatavast joonest ikka mõõtma hakkab ?
ei taba su mõtet pragu eriti
Memberhorisontaalist ikka
kaldas
Memberoleks ka huvitatud 4 päeva kavast…kui muidugi tüli ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud ette.
kaldas
Memberja miks sa ülejäänud lihaseid teha ei taha? teed neile lihsatele (rinnale, seljale) ületreeningut lihtsalt ja isegi need lihased ei arene. ehk siis mõttetu.
kaldas
MemberVähi – 3.koht
Vaible – 13. koht
Kalmus – 10. koht
Ader – 16. koht
kaldas
Membersee auhind on veel kättesaadav ikka?? pole nagu midagi kuulnud kaua see kehtib jne
Memberarvan, et ei ole. valgusheiki on lihtsalt hea trenni kaasa võtta ja kohe peale trenni juua. kui sa aga peale trenni kohe koju sööma lähed siis pole vaja.
kaldas
Memberega see intervjuu juba möödas pole??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alles jõudsin tv ette.kaldas
Memberheh, ma olen mõelnud just vastupidi et milleks need vidinad nagu 1,5 ja 2,5 kilo kettakesed kangile ja lukud.ma kas panen 20-25 kilosed peale ja samad juurde või kui ei jõua siis ei pane, paarikililokaupa raskust tõsta on tobe ja naeruväärne. naljakas vaadata kui mõnel on kangil peal kaehl pool jurakad 20 kilosed ja peale selle lisaks kahekilosed-no milleks neid vaja? saan veel aru kui 10 ja veel max rekordiproovimisel ka viiesed paned peale. aga seeriategemisel need vidinad on nii mõtetud ju. tobe kui mõni neid kasutab
treeningraskusi on hea tõsta lihtsalt nende väikeste vidinatega. mis sa tõstad siis raskusi 10 või 20 kg kaupa?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused