kakur007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kakur007
MemberKas on mingit vahet harjutuste j2rjekorral? Ma tean et lihsa ryhmade treening jaotus n2dala peale on kyll aga kas ka harjutuste j2rjekord?
Mis vahet on sellel millises j2rjekorras sa teed harjutusi???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberM6tleks k6ik korralikult l2bi. Kes teab v6ibolla hakkaks kui oleks v6imalik suurte meeste sekka t6usta ja karjääri teha

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberP6hiline ikka tavatoit kui lisanditena hetkel whey1 ning kreatiin monohüdraat koos glükoosiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kakur007
MemberVanus: 15
Haridus: L6petan kevadel 8. klassi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amet: Õpilane

kakur007
MemberKülm du??!!! Väga mõnus!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberSooviks ise kah k2ima hakata ning v6istlema. J6usaaliga olen tegelenud umbes pool aastat. Kuud tasu saaks makstud aga kahjuks oleks vaja osta ka rongi kuu kaart kuna elan Kehras Tallinnast rongi mingi 40 min Aegviidu poole.
Memberma ka nii ei arva….Mul on mingi r2igelt kordi juba k6rvetatud aga ikka aeg ajalt jookseb kui nyyd kui proteiini tarbin enam t6esti ei jookse…..Tee mis tahad….
Membervaevalt mul alatoitumine on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihsalt huvitav et muidu jookseb verd kuid kui tarbin siis ei tule.
MemberOlemas!! 3 Kuld ka meie ….
kakur007
MemberIse teen biitsepsid enne ja siis triipsepsid….Soovitaksin nii
kakur007
MemberÕnnitlused ka minu poolt Rebasele!!!!!
kakur007
MemberJalgu ma ei tee kuna ma saan k2sipalli trennist piisavalt jalgadele koormust. Kuid vahepeal teen kyll. Kurnav eriti ei ole. Ma teen koguaeg enam v2hem yhtesi harjutusi kuid j2rjekorrad muutuvad ning ei viitsinud neid siia kirjutada
??:”>kakur007
MemberMa ei tea minu meelest kyll palju pole. Aga sellist kava mis sa soovitasid ei j6uaks ma teha kuna aega j22ks v2heks.
??:”>kakur007
MemberTa kirjutas et eesm2rgiks on lihasmass. Ma isiklikult teen 4-5 seeriat ning ei ole midagi viga.
MemberSalli kanna kogu aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on trennist puhkus juba 2 n2dalat olnud kuidas ma sain kaelalylisi vigastada??? Selline asi ka et mul valutab ainult kaela parem pool teise poolega pole viga midagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused