kakur007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kakur007
MemberMa arvan, et Eesti oleks seal kuskil 9-10% peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberSuured õnnesoovid ka minu poolt. Edu ja jaksu edaspidiseks.
MemberOlen praegult 16. Ülesse on rekordina l2inud 125 kg aga praegu l2heb midagi 110-115 ei ole nii täpselt proovinud. Rekordi surusin j6ulude ajal. Siis tuli suurem vahe sisse ja tulemus langes. Kehakaal 87-90 kg.
kakur007
MemberPeale trenni jood kohe valgu sheiki ja siis mingi 1h hiljem sööd midagi suuremat (liha, kartul, riis, makaronid m6ni salat k6rvale jne )
kakur007
MemberSeda tahaks kyll teada kuidas sa seda teeksid… ?
kakur007
MemberTahaks küsida ega seal mingit vanusepiirangut ole. Ise oleks huvitatud kyll .
kakur007
MemberVanus:16
Kehakaal: 87 kg
Surumine: max oli/on 120 kg
Jõutõmme: kuskil 180 kg
Treeninud olen umbes 2 aastat
MemberÕnnesoovid ka minu poole!
kakur007
MemberKapp paiknes seal kus WC-d on vasakpoolne rida tagant seinast 2 kapp. See oli suht vilets kapp. Aga ma enne proovisin seisis kinni kyll. Tagasi tulles oli lihtsalt lahti tümmatud.
kakur007
MemberTäna oli mul selline juhtum, et keegi oli meeste riietusruumis mu kapi lahti tõmmanud

Oli kyll vilets kapp aga lootsin, et ehk peab vastu. Aga näed keegi oli j6udnud lahti tõmmata. Ära oli viidud mingi 200 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru kuidas saab spordiklubi riietusruumis niimoodi röövida ja vargil käia

kakur007
MemberTegid õige valiku. Reval-Sport on ülihea klubi. Kui sa lähed enne kella 17:00 sinna siis on suhteliselt vähe rahvast (vähemalt nädala sees) aga peale 17:00 on juba suhteliselt palju ja koguaeg tuleb juurde. Rahvast üldiselt on palju. Ise käin ka Revalis
kakur007
MemberSeal pole kirjas kas tuleb tarbida k6igil päevadel v6i ainult trenni päevadel. Kuskilt ma lugesin, et ZMA peak just und soodustaba.
kakur007
MemberPakendi peal on kirjas et 4
kakur007
MemberKorust võiks näitada kyll oleks päris hea …..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selliseid saateid v6iks kõvasti rohkem olla

kakur007
MemberTrance üle kõige :
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused