kakur007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kakur007
Memberäkki oskab keegi veel nimetada spordiarstide asukohti tallinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
Memberõigus piimas on kaseiin see oli minu näpukas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga järeldasin seda tema kommentaarist, et 1,5 l piima peale trenni.Tavaliselt ei segata mingit valgupulbrit piimaga peale trenni.
Memberaga kas mitte 1,5 l piima peale trenni 2ra juua palju pole ??
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale trenni piima?? Piim on kaseiin ning on aeglaselt imenduv juu. Peale trenni tuleks tarvitada kiiresti imenduvad vadakut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberBCAA pole kyll m6tet lisaks v6tta kuna seda on kyllalt Whey Gold 100%. Ise olen ka 17 ning olen tarvitanud nii kreatiini kui proteiini ning ei ole t2hendanud mingeid k6rvalm6jusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui olen kyll kuulnud et ega ei soovitata sellistes kogustes neid k6iki sisse ajada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberSellel teemal on siin foorumis kyllalt teemasid tehtud kasuta otsingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah nagu MEE ütles on fyysiline tegevus alati kasulik olenemata vanusest.
MemberSuured tänud sain nyyd selgeks. Ma kunagi olin kuulnud aga kysisin igaksjuhuks üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2008 at 7:26 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #98442kakur007
MemberKaido äkki räägid natuke reeglitest. Kas lubatud on ka särgid ja need surumis trikood?
kakur007
MemberTo kirp2: Triitseps vast ikka suurem kui biitseps. Aga ega see suurt rolli mängi kumb enne teha kas triitseps v6i biitseps.
MemberMa tean kyll kust harjutusi leida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kunagi ma kuulsin e erinevad selga harjutused v6ivad m6jutada selga erinevalt ning on v6imalik treenida eraldi nii laiust kui ka selga paksust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2008 at 5:22 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #101728kakur007
MemberKahju et vanuseklasse pole.Ise plaanin vist osav6tta (mõtlen veel). Olen 17-aastane ja noh kuni 100 kg. Kaalun ise hetkel ~97 kg. 100 kg suruks umber 12 korda
“>kakur007
MemberEks see ikka ole Kehra linna aga jah treener on nagu ta on seal. Ise peab 6petama teda
“>kakur007
MemberKui juba selline teema tehti siis kysiks ka mis oleks noorte klassi tulemused. Ise 17. Kaalukategoorias +90 kg
kakur007
MemberTervist!
Ise sain 29. november 17 ning olen treeninud juba umber 3 ja pool aastat. Alustasin sangpommiga 9 aastaselt kuid l6petasin selle suht kiiresti. J6usaali treeninguid alustasin 13 aastaselt. Enne seda käisin muudes trennides nii pallim2ngud kui kergejõustiku. Hetkel on motivatsiooni kyllaga ning ainult laseks edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvan isiklikult ,et vanusepiiranguid ei ole. Kuid tuleb tõesti treenida targalt ning mitte ülepingutada
MemberPaljuj õnne ka minu poolt !!! Edu ja jaksu edaspidiseks
kakur007
MemberSuht hea on teha kuid mitte sama mis j6usaalis treenimine. Ise tegin 2 aastat tagasi samamoodi. Saab teha nii selga, rinda, biitsepsit, triipsepsi, kõhtu kuid jalad ei saa väljas selliste atribuutide peal tehes yldse koormust. Ise Tegin muidu l6uatõmbeid ja rööbaspuudel surumist 6 x 15.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitaks siiski k2ia j6usaal kuna tulemused on paremad.
AutorPostitused