kakur007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kakur007
MemberSöön ning valmistun magama minemiseks kuna arvatavasti homme hommikul peab kell 8 ärkama, et jõuda kella 10:00 trenni
kakur007
MemberPakkuge veel teemasid mul sammuti oleks vaja teha uurimistöö. Valdkonnaks võiks olla inimese anatoomia või füsioloogia. Ei tulegi kohe sellist teemat meelde mida nende valdkondadega seoses uurida.
kakur007
MemberVilelen ikka jõutõstmist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberMichael Phelps kyll sellist toitumist elu sees üle ei elaks. Kui ta niimoodi peaks sööma siis temast enam ujumisrajal asja kyll ei oleks. Utoopiline on see 12000 kcal. Võimatu nii peenikese mehe kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberAga mis vahe on näiteks HT-riga võrreldes mis sammuti sisaldab glutamiini ja kreatiini ?
kakur007
MemberKas mitte Fred Antson oma artiklis ei kirjutanud sellest? Minu meelest oli seal kirjas, et korralikult laadides vms tuleks kasutada nii trennipäevadel kui ka trennivabadel päevadel. Kuigi ma võin ka eksida praegu
kakur007
MemberLaadimisest ei ole kyll kuulnud, kuid tarbida tuleks ka trennivabadel päevadel ning seda teen ise ka hetkel
kakur007
MemberEraldi seda treenida on võimatu, kuid võid sellele rohkem koormust suunata nt. kitsa haardega surumisel ning alumisele osale suunab rohkem koormust negatiivse kaldega surumine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kakur007
MemberKui transporti leian siis on plaanis minna kyll. Aga raskustest oleks ka huvitatud…
kakur007
MemberCasio ikka kõige parem. Ise kannan ka seda ja väga töökindel ning leidub kellasid väga erinevatest hinnaklassidest
kakur007
MemberJään huviga ootama selle filmi linastumist, kindlasti saab olema üks väga huvitav film
kakur007
MemberKui võimalus on siis soovitan kasutada mõnda teist jõusaali läheduses. Kui ei siis jah teha kas kätekõverdusi, kõhulihaseid, rööbaspuudel surumist kui võimalik ja lõuatõmbeid. Suhteliselt kõik on v6imalik ära teha
kakur007
Member16. aastaselt surusin sinna 120-125 kg kanti, hetkel 17. aastane ning rekord 150 kg varsti varsti 155 kg. Sügisel plaanis võistelda.
kakur007
MemberTäpselt

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>