kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberKossaril päris jõhker selg oma vanuse kohta!
kaiv
MemberEDIT:Võtsin pildid maha, ruumi oli vaja!
kaiv
MemberIgaühele mõjuvad toidulisandid erinevalt. Mõnel on Tai Kane-ga parem areng, teisel aga Fastiga.
kaiv
MemberKui ma ei eksi siis need peaksid olema “Baari-Antoni” pildid. Vähemalt nägin teda seal pildistamas.
kaiv
MemberAga Kulturismiweb on vist päris välja surnud
Kulturismiweb oli esimene treening/toitumis teemaline sait, mille enda jaoks avastasin. Sealt juba linkide kaudu edasi amazoni jt taolistele saitidele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberAga ma tegelt ei teagi mis lihas trapets on, siiamaani olen arvanud et tagaõlg.Sealt näed lihasgrupid ära : http://www.zone.ee/kulturismiweb/harjutused.htm
kaiv
MemberVaata harjutustepangast. Põhiliseks on siiski õlgade tõsted kangi või hantlitega.
kaiv
MemberPaljudel on see probleem. Garanteerin, et hordide viisi rahvast uksest sisse jooksma ei hakka, seega kui arvad, et kui poole tunni pärast või isegi rohkem siia jõuad ja 3 kotti on juba välja jagatud, siis võid vabalt eksida. Võib isegi selline pull juhtuda, et kõik 3 kotti jäävad mulle, sest kõik arvavad, et nad nagunii jääksid hiljaks:))Vott see oleks tore lugu

kaiv
MemberKõike korraga ei saa! Sa pead oma treeningud tsükeldama. Näiteks kuu aega teed jõudu, kuu massi ja viimane kuu reljeefi. Selline “kõik korraga” stiil ei vii sind kuhugi.

kaiv
MemberEsialgu soovitaks ikka mõnes treeningsaalis käia, kasvõi paar korda, et saaks ettekujutuse kuidas mingit harjutust sooritada. Teine võimalus on muidugi mõne kogenuma sõbra käest abi paluda. Siin foorumis on harjutuste õiget sooritamist väga raske seletada.
kaiv
MemberJa sellel teemal on mõte?

kaiv
Memberkaiv
MemberSelline küsimus oleks, et kui ma tavatoidust saan oma vajaliku valgukoguse kätte (70kg kaalun seega ~140g), siis kas on mõtet kasutada valgupulbrit, kas need kiirestiimenduvad valgud on kuidagi paremad või kasvab lihas nendega paremini, kui tavatoidust tulevate valkudega?Ette tänades.
No 140g valku tavatoidust kätte saada ei ole mitte mingisugune probleem ju. See teeb viis toidukorda päevas, igas ~30g valku.
Või sul ei ole viieks toidukorraks aega?
kaiv
Memberaga seda ristivedu ma ei saa teha mis selle asemele panna olen õla tagaosa teinud umbes 5-6 näd iga näd yks kord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õla järjekorra muutmine iga trenn on kasulik?Igasugune muutmine on kasulik. Aga kas seal ei ole ühtki plokki?? Saab teha ka ühe käega. Ise olen küll ja küll teinud ühe käega

kaiv
MemberJaotus on hea, aga harjutsi ja järjekorda võiks mõne koha peal muuta.
Esaspäev Rind Õlg Tric
rinnalt surumine 4×10
kaldpinnal hantlitega surumine 4×10
Trossidega ristivedu ettekallutades 4×10
pullover 3×10
Õlg
kangi surumine eest 4×10
istudes hantlitega lendamine küljele 4×10
ettekallutatult lendamine küljele (õlatagaosa) 4×10
tric-
prantsuse surumine 4×10
ploki allatõmbed 4×10