kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberLõuatõmme.
Tõmbed käsikuga küljelt.
Kangiotsa tõsted laia haardega.
Kangiotsa tõsted kitsa haardega
Kitsa haardega plokil allatõmbed.
Õlakehitused.
kaiv
MemberPraegu teen ma umbes 30 sekundilsi puhkepause.Sellisel juhul ei saa juttu olla erilisest massi lisamisest. Sa ei jõua ju 30 sekundi möödudes sama raskusega uut seeriat sooritada ? Ja nii need raskused langevad kardinaalselt. Massi lisamine kujutab endast ju suurte raskustega lihaste lõhkumist !
kaiv
MemberMis protsenti max raskusest selle kava puhul kasutatakse?Ja miks triitsa 2x nädalas ja biitsa 1? Või teisel nädalal oleks vastupidi?
100% max raskusega nii et jõuad teha 5×5 nagu ma aru sain
jõumeestel ei ole biitsepsit nii palju vaja vist
Selle kava puhul tehakse nii, et alguses võetakse veidi kergem raskus, millega suudetakse väga kergesti 5×5 ära teha. Järgmine nädal lisatakse 2.5 kg. Ja nii edasi. Hiljem ei suudeta enam 2.5 kg iga nädal lisada, siis tehakse kaks nädalat või nii kaua kuni suudetakse. Tähtis on see, et raskused läheksid järjest suuremaks! Kui blokk on ees, siis kas viskad kava nurka, või alustad otsast. Vaadake Janar Rückenbergi tõlgitu artiklit !
kaiv
MemberEks see enesetunde asi ole rohkem. Suurem osal jääb see puhkus sinna 1-3min vahele, olenevalt harjutusest.
kaiv
MemberProovi/uuri 5×5 massikava. Treeningartiklite all täitsa olemas.
kaiv
MemberArtiklite all viimane artikkel räägib sellest!Seal on rohkem juttu meestest, kes treenivad ikka väga suurte raskustega ja põhiliseks teemaks on vigastused/nende vältimine (esimese küsimuse puhul).
kaiv
MemberKas keegi ka Janar Rückenbergi tõlgitud varianti proovinud on (5×5 kulturistile)?
kaiv
MemberPeale trenni jalad valusad?? Nii peabki ju! See on märk sellest, et trenn läks täkkesse.Muidugi oleneb ka sellest kui tihti sul see BP on. Valusate lihastega trenni ei ole mõtet minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei vaidle vastu, aga täpsustaks, et liiga piinav ja terav valu mitu mitu päeva järjest näitab, et kõik pole Ok! See võib viidata ka ületreeningule!

Aga, kas see siis on ebanormaalne, kui ma teen ntx 1x nädalas jalgadele trenni ja paar päeva peale trenni jalalihased valutavad suht. Nüüd kui tegin jalgadele uuesti trenni, ( kuu oli vahet) valutasid 5-6 päeva jalad jõhkralt. Suht halb oli isegi käia. See ei ole ju omati ületreening, see on sellest, et ei olnud tükk aega trenni ju teind ja valu näitaski ju minumeelest seda, et trenn läx asjaette.

Teen ise ka korra nädalas jalgu. Jalad valutavad rahulikult 2-3 päeva ja on ilusasti järgmiseks trenniks taastunud. Seega ma ei arva, et 2-3 päevane valu oleks midagi muud, kui arenemine, organism harjub uute raskustega. Aga et jalad nii hirmsasti valutavad ,et kõndida ka ei saa korralikult. Sellist asja ei ole kahjuks või õńneks kogenud. Kuigi ,kui sa ei ole end kuu aega liigutanud ja lased siis kohe hirmkõva trenni peale – täitsa võimalik.
Ületreeninguks küll põhjust ei ole, liiatigi kui puhkasid eelnevalt kuu aega.
JÕUDU!
kaiv
MemberRasvasid tuleb just tarbida piisavas koguses. Mingisuguse ülevaate saate sellest teemast :
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7739
Lugege just Fred Antsoni postitusi.
kaiv
Memberjaaa see olen mina küll seal piltidel jaaa,tegelikult ka mul on jumala suva mis te ise arvate ja kui te kuulete eesti parimalt treenerilt midagi siis te ei usu seda kohe we?Ma kuulen Salu Jaanist küll esimest korda.
kaiv
MemberLeidsin ühes foorumist Marek Kalmuse postituse :
KÕIK KES SOOVIVAD ENDALE IDEAALSEID KEHAVORME JA KA NEID SÄILITADA, SOOVITAN MA JÄRGMIST:
1. Tee endale selgeks mis on tervislik toitumine.(see ei ole pelgalt juurikate närimine)
2. Ürita regulaarselt tegeleda spordiga.( annab veelgi parema tulemuse)
3. Kui oled endale selgeks saanud kuidas ja mida süüa siis,
NB! SÖÖ ALATI AEGLASELT, A L A T I! (sellisel juhul ei söö sa kunagi rohkem kui organism tegelikult vajab)
4.Söö vähemalt 4x päevas (ära jäta kunagi ühtegi söögikorda vahele, selle tagajärjel sööd järgmisel korral alati kiirustades ja tunduvalt rohkem kui vajaksid. Siit saab aga alguse rasvade ladestumine)
5.UNUSTA ära igasugused imedieedid, nendega saavutatud effekt on hetkeline.
Ükskõik kes siis jälle mingi uue versiooniga kusagilt välja ei ilmuks.
__________________________________________________ _____________
Kui neid viite punkti järgid ja need endale selgeks teed, saavutad ka soovitud tulemuse, see tulemus aga on püsiv, sest õppides õiget toitu sööma ei soovi sa kunagi endale enam mingit läbu sisse ajada.
SA HAKKAD OMA KEHASSE AUSTAVAMALT SUHTUMA JA KEHA TEENIB SIND KAUA JA HÄSTI.
kaiv
MemberKummardame kõik matut, tema on kunn!!!!
Treener rääkis ja nii on. Kui ma käsin sul pea ahju pista, pistad ka?? Sinu puhul täitsa võimalik !
kaiv
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7369&hl=
Selles teemas näitab ka matu124 oma teadmisi treeningust.
kaiv
Membermulle endale meeldib väga köhulihastele supersette tehaMa tavaliselt teen terve kõhu trenni jutti, puhkamata. Koosneb siis neljast erinevast harjutusest, igat harjutust üks seeria.
kaiv
MemberMulle koostatud kavas (spetsialisti poolt) oli rinnale horisontaalpinnal lendamine+lamades surumine.
AutorPostitused