kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberKoolis sooja sööki ei ole ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberVaata antud linke, seal tehnika ja harjutused puust ja punaselt ette näidatud ühelt maailma parimalt treenerilt !
kaiv
Membermina seda ei soovitaks eriti just algajatele, siin jäävad põlved väga ohtliku nurga ning pinge alla, seda enam kui on ka veel palju kilosid! Minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid muidu on tegu suhteliselt hea harjutusega ! Ei vaja mingisuguseid masinaid ega midagi !
kaiv
MemberSelle üle on siin foorumis ennegi arutletud, kuid mõtelge kui aeganõudev on kõikide foorumi kasutajate kaardistamine. Ma ei kujuta ette palju kasutajaid on ja kõikide kohta mingi info saamine on tohutult mahukas töö ja kogu seda infot tuleks kontrollida ja pidevalt hallata. Kuna interneti avarused on meile kõigile kättesaadavad ja mingitele kindlatele testi küsimustele vastuste otsimine ei näita paraku teadmisi.Limiteeritud testi aeg. Ja selle testi võiks ette visata registreerimise aeg uutele, kuid kuidas vanemad liikmed seda teevad, vott ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberVäga hea mõte !
kaiv
MemberSealses foorumis olen kunagi näinud mingit teemat seoses jõusaali ja suusatamisega. Uuri !
kaiv
MemberTähtis on see, et alaga tegeldakse. Küll näinud selliseid, kes paar kuud treenivad ning siis viskavad riided nurka, tuues vabanduseks selle, et ei arene. Mina arvan küll, et kel ikka tõsine soov, see ka Eesti tasemele saab, iseasi on aga see, kaua selleks aega kulub.
kaiv
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuulsid valestiEiei, küsisin, kas All Stars kaupadel ei ole enam -50%.
kaiv
MemberHuvitav, käisin seal ja öeldi, et ainult jookidel -50%.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülejäänud -10%.kaiv
MemberSul ka silikon ?
kaiv
MemberPole mõtet rääkida teemal, millele ei ole siiani kinnitust ! See, et tüübid on suured, ei tähenda kohe ju dopingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii võib ju igaühe meist patuseks tembeldada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberAga arvatavasti on nad mingid vene poisid ja keemiat täis topitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On sul selle kohapealt tõestus? Kui ei, siis ära musta teisi!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et ta on lihtsalt kade !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
Member2*4kg, 2*6kg, 2*8kg, 2*12kg ja 1*20kg. Kui jõusaalis ei käinud veel, siis tegin ainult biitsepsit nendega, kuna ei viitsinud iga kord toole liigutama hakata, et saaks rinda jms. tehaToolide paika panemine on muidugi kõige suurem probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberGaintech-i ka 50% soodustusega müügil on?
-
AutorPostitused