kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberAa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi.kaiv
MemberOleneb kuidas teha. Kui teed harjutusi kiiresti, suureneb ka kiirus, kuid selle arvelt tuleb vähem massi, tehes harjutusi aeglaselt, muutud massiivseks ja kiirus väheneb.
Mina olen vähemalt nii aru saanud. Prandage, kui eksin!
kaiv
MemberKui see samasugune nagu teised on, miks sa siis neid teisi siit Amazoni poest osta ei taha?
kaiv
MemberKindlasti liiga pikk ja mis veel hullem sa ei viitsi teha nii pikalt täiel hool. Kui teeksid biitsepsi selja päeval ja õla rinna päeval, ei peaks sa nii palju harjutusi tegema ühele lihasgrupile(just väikestele nagu biitseps, triitseps) kuna need töötavad niigi suurte lihasgruppide treenimisel.
kaiv
MemberEga ta reeglite all vaid seda ei mõtle, kuidas suruti, vaid ka seda, mis aineid surujad tarvitanud on!
kaiv
MemberKaido Leesmann surus Särevers 250kg, kuid tehnika ei vastanud määrustele(tagumik tõusis veidi pingilt).
kaiv
MemberKui teed jõudu, siis läheb jah jube pikaks(puhkepausid 2-4min)kui aga massi või reljeefi(puhkepaus ~1min), siis saab 1.5h ilusti õhtasse.
kaiv
MemberKui tegin kaheks jaotatud kava järgi, nägi se välja nii:
1 Päev:Rind, triitseps, õlg, säär, kõht.
2 Päev:Selg, biitseps, jalg, kõht.
Mina tegin läbi mõlemat 2 korda nädalas.
kaiv
MemberVaevalt pulbi näol sa lahenduse leiad. Kõik algab siiski tavatoidust ja trennist!
kaiv
MemberProteiini 40g peale trenni, sinna hulka veel 60-80g süsivesikuid ja 5g kreatiini!
kaiv
MemberMiks tahad selga ja rinda koos teha?
Selga tehes saab biitseps niigi koormust, miks mitte teha siis biitsepsi harjutusi? Samuti rinna õla ja triitsepsiga. Rinnalt surumist tehes töötavad nii õlad kui triitseps.
kaiv
MemberTee siis nii:
1 päev:rind, õlg, triitseps, säär, kõht.
2 päev:selg, biitseps, jalg, kõht.
Kava tee kolm korda nädalas(E;K;R). Esimene nädal teed esmaspäeval 1 päev, kolmapäeval 2 päev ja reedel jälle 1. Järgmine nädal teed aga vastudpidi(esmaspäev 2 päev, kolmapäev 1 päev ja reede jälle 2 päev)
kaiv
MemberVäga kahtlane jaotus. Praegu oleks sul nagu kõik asjad segamini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee näiteks nii E:rind ,õlg ,triitseps ,kõht K:Selg, biitseps R:Jalg, sääred, kõht.
kaiv
MemberBaasharjutusi tehes töötavad väga paljud lihasgrupid, millised rohkem, millised vähem(kükk, rinnalt surumine, lõuatõmme).
Isoleerivaid harjutusi tehes töötab põhimõtteliselt vaid see lihasgrupp, millele on harjutus mõeldud(erinevad harjutused plokil).
kaiv
MemberTsitraat on vastupidavusaladele.
Monohüdraat on lihase kasvatamiseks.
Võetakse vast ikka ühtemoodi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused