kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberMa ei saa aru, miks on vaja harrastajal niivõrd peensustesse laskuda? Rõhku peaks pöörama lihtsatele asjadele (tihedalt sööma jne) !
kaiv
MemberParkour !
kaiv
MemberVaata tema blogit, seal kutsus üles rahvast ühes endaga treenima. Kontakdiks oli vist meil. Uuri !
kaiv
MemberVaga vesi, sügav põhi .
kaiv
MemberInglismaa !
kaiv
MemberNüüd on näha, kellelt aeg-ajalt nõu kuulda on !
kaiv
MemberNüüd ülepäeviti tühja kõhuga kahe-kolmetunniseid jookse tehes kadus kõht nagu imeväel ja ma olen kindel, et paari-kolme nädala pärast olen parimas vormis.Kahe-kolmetunnised jooksud ? Päris jõhker vastupidavus
kaiv
MemberKahtlen sügavalt selle särgi ostmises. Meeldis see särk, mis oli tavaline valge ning ees kaeluse all tikandina fitness.ee.
kaiv
MemberKunagi viskas Kullamäe treeningul pea sada kolmest järjest sisse. Kujutan ette, et tegelikult on rekordid väga kõrged. Ei imestaks, kui keegi viskaks tuhandeid kordi vabaviskeid järjest sisse või kolmeseid sadu kordi järjest sisse. Teab keegi rekordeid?Kunagi spordiuudistes rääkis, et Kullamäe jäi pärast trenni treeneriga saali ning nad proovisid huvi pärast mitu 100-st kolmesest sisse läheb. Tulemuseks oli minu mäletamistmööda 97.
kaiv
MemberSuurtematele lihasgruppidele (selg, rind, jalg) teen TAVALISELT 15 seeriat. Ülejäänutele 4-12. Aga see kõik on tavaliselt – tihtipeale n-ö ehmatan lihas erinevate meetoditega.
??:”>kaiv
MemberSellised teemad võiks blogisse jätta .
??:”>Või kui tahad teada, kuidas sellest lahti saada ,et tüdrukud sind enam ei vaataks ega imetleks ?
kaiv
MemberUmbestäpselt 9 kalorit.
kaiv
MemberKroomitablette võid proovida.
kaiv
MemberNii palju kui peab ja nii vähe kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaiv
MemberSuvel ikka tööle vaja minna !
AutorPostitused