kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberPista näpud regulaarselt iga päev pistikusse, iga 2 tunni tagant.Peale nelja päeva jäta ühe päevane paus. Korda seda protseduuri 3 kuud. Supervorm garanteeritud.
Tulemus on sama, mis selle butterfly absiga. Milleks on vaja üldse neid rauakolakaid jõusaalis, kui saab hakkama väikse plastikukontsuga.
kaiv
MemberTahab vist midagi sellist öelda, et selja päeval on tal hirmus tahtmine sooritada rinna-, triitsepsi- ja biitsepsi harjutusi.
kaiv
MemberVahepeal tekkis üks mõte teha alafoorumid. Näiteks avades alafoorumi kõulihased, ilmnevad kõhulihastega seotud teemad. Samamoodi teiste lihasgruppidega.
Loodan, et saate aru,mida ma mõtlen.
kaiv
Membervb panna iga kasutajale juurde nt vanus või trennistaas see aitaks ka asjale kaasa,kuna igasugune 14a ei tea ikka paljugi veel(mõni võib teada aga yldistan hetkel)enamus siin neist 14 aastastest arvavad et pakk protekat ja tuleb selline lihasmass et ei kujuta kohe ette.
“>Üpris hea idee, samuti ütleb pilt väga palju!
kaiv
MemberAga kui vahetada teisipäev ja reede ära siis saab peale seljapäeva puhata.
“>Ma arvan ,et nii oleks vast parem jah!
kaiv
MemberArvesta sellega, et kui teed neljapäev biitsepsit ja reede selga, saab biitseps kaks päeva järjest vatti. Ürita jätte nende kahe trenni vahele ~48h.
Rinnale tee mõni venitav harjutus lisaks. Näiteks pullover, kaablitega ristivedu.
kaiv
MemberSa veel küsid ,kas on keelatud. Loomulikult. Itaalias pannakse sellise asja eest isegi vangi.
kaiv
MemberKui koer on siis koerale anda
“> Mu koer on selle kollasega jummala rahul.Vanemad teevad endale sellest mingi majoneesi ja munakollase plöksi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama lugu.
kaiv
MemberKava tegemisel arvesta seda, et kahel päeval järjestikku ei oleks õlg ja rind, triitseps ja rind, ülaselg ja biitseps.
kaiv
MemberKui teed esmaspäev õlga, siis teisipäev küll rinda teha ei saa, kuna rinda tehes saavad õlad suure koormuse(eriti esiosa) ja õlad on eelmisest treeningust väsinud. Jõusaal proovi teha enne jalgpalli.
kaiv
MemberKahe päevaga ei taastu ikka küll sel määral ära, et saaks samsuguse tugeva trenni jälle teha. Kui, siis teisel korral nädalas kergemalt, kui esimesel.
kaiv
MemberNo see on selge, et ilma lisanditeta saadud lihas püsib kauem!
kaiv
MemberMa arvan, et see, kes tahab moderaatoriks saada, peaks läbima mingisuguse põhiteadmiste testi, et veenduda tema teadmistes.
Aga see on ainult minu arvamus!
kaiv
MemberProovi segahaare ära, võibolla ei ole vajagi neid sidemeid. Alaselga soovitaks teha nii, et teed jõutõmmet ja Good Morningut vaheldumisi treeningute kaupa(üks trenn teed GM, teine trenn aga jõutõmmet).