Skip to main content

kaiv

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 366 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Eesti suusatajad ja nende tasustamine #71638
    kaiv
    Member

Mnjah ma siuke eriline kuju et täizsa pooldan muti juttu!!!

mulle ka ei meeldi suusatajate jalkameeste jm. siuke toetamine selleasemel võiks toetada kasvõi Andrus Murumetsa kes pidi maailmatipp rammumees juba olema või üldse eesti raskejõustiku mehi-kulturism ja jõutõstmine…

kõik teevad ju kulturismi maha et see olevat tühi mõttetu kargamine selleasemel võiks mingit füüsilist tööd teha jne räägivad inimsed. aga kulturistidel pole midagi teistealade vastu? hmm minujaoks on tühikargamine pallitagaajamine või vormeligakihutamine-mõttetu suristamine ja kütte raiskamine. suusatamine ka mõttetu ju sellist aeroobset trenni tasub aind rasvapõletuseks teha ja teise tempoga siis juba ja triitsepsi ja selja lailihast saab jõusaalis efektiivsemalt treenida.

veneajal olid vist kulturism ja karate ja ma ei tea mis veel keelatud alad… kui ma mingi diktaator oleks siis rahastaks aind raskejõustiku ja suusa ja palli ja siuksed vaadaku kuda ise hakkama saavad või veelparem kõik peale kulturismi, jüõutõstmise ja rammumehe peaks ära keelama!mõttetud alad!

Kui mõni Eesti mees saa Mr. Olympiaks, küll siis ka rahad tulevad. Mr Olympia on kultursimi tippvõistlus, nagu olümpiamängud ja sinna eestlastel veel asja ei ole. Minul ei ole Krtistiinale antud raha vastu mitte midagi, andku rohkemgi, ta on selle nimel ikka väga palju leiba sitaks töödelnud!

Ma loodan, et jumala eest mõni Andreaze sugune sinna ette otsa ei jõuaks!

in reply to: Paljudel teist on kodus hantlid? #71578
    kaiv
    Member

Kunagi sai säästust ostetud kaks 15kg tellitavat hantlit ~315.-kr tk. Samasuguseid müüakse Hobby Hallis ~450.- kr tk.

in reply to: Kanamunad #71359
    kaiv
    Member

Olen oma kuus kuud söönud iga hommik kaks munavalget koos kollastega. Ei näe probleemi!

in reply to: Väljamõeldud pärast trenni sheik #71145
    kaiv
    Member

Kui proteiini osta ei taha on kõige lihtsam peale trenni pakk kohupiima sisse lasta! Nende enda tehtud sheikidel ei näe mõtet.

in reply to: Whey kasutamine? #71143
    kaiv
    Member

Ta mõtles vastupidi, et peale trenni just vadakuvalk (kiirem) mitte kaseiin!

Täpselt nii !

in reply to: Kõhulihased? #71127
    kaiv
    Member

Ja mina ütlen et selles vanuses on sul väga raske saada neid ja pigem oleks tähtis muud asjad ilusasti kontrolli all hoida ja konkreetselt lihast kasvatama hakata paari aasta pärast.

Loomulikult on neid raske saada, kui sa varakult ei alusta.

Olen alates 11-aastaselt teinud iga hommik kõhulihaseid ja ilusad lihased ees.

Ehk näitad pilti!

in reply to: Whey kasutamine? #71126
    kaiv
    Member

kui kui vadakuvalk siis enne trenni (imendub kiiremini) ja peale trenni kasseiin (imendub aeglasemalt).

Vastupidi!

in reply to: kodune treening #70952
    kaiv
    Member

Treenin samuti kodus. Tegelikult ei ole üldse palju vaja ,et teha kodus korralik trenn. Mul on olemas kang(id) raskustega, hantlid, ise tehtud kangitoed ja kaldpink, lõuatõmbe kangid 2 tk kanali kohal ,et saaks rööbastena samuti kasutada. Palju asju olen ise aretanud nagu näiteks saan jalgratta kummide abil teha trosside ristivedu ja lendamist(kummiga, et oleks pinge ka lõppfaasis).

Vaja on lihtsalt katsetada ja lasta fantaasial lennata!

in reply to: Kulturismi maine #70937
    kaiv
    Member

Ega kui peas kõik korras ei ole, annab ka toidulisanditega oma tervis totaalselt ära rikkuda !

in reply to: kõhulihased ja hüpe #70822
    kaiv
    Member

Eesti tasemel mängides piisab õpitud/kogemustest saadud platsitunnetusest küll. Kui aga juba Euroopa tasemel, siis on vaja annet!

Mina arvan asjast nii!

in reply to: kiku võitis kuldmedali #70685
    kaiv
    Member

Loodame ,et meestel läheb sama hästi!

in reply to: Omatehtud kavad. #70683
    kaiv
    Member

esmaspäev:rind,triitseps,kõht

teisipäev:õlg,trapets,kõht,käsivars

neljapäev:biitsebs,selg,kõht,käsivars

reede:kerge rind,jalg,säär kõht

lisax hüppan iga kord peale trenni hüpenööriga ja mängin kossu

enne trenni tõstan lõuga

Peale rinna päeva kohe järgmine päev õlg? Rinna ja õla trenni vahele võiks vhmlt ~48h olla. Rinda tehes saab õla esiosa väga suure koormuse!

in reply to: Palju õnne, Fred ! #70677
    kaiv
    Member

Palju õnne !

in reply to: mida arvate kavast #70511
    kaiv
    Member

1) rind, õlg, triitseps

2)Jalad, kõht (kõhtu soovitaks vahelepõimida, kuna see ainuke lihagrupp mida nii treenida saab, lihtsalt omast kogemusest ütlen, et siis võtab aju trenni kergemini vastu)

3)selg (ei tasu unustada selgroo sirgestajat), biitseps

päev või kaks vaba ja uuesti, näiteks selline variant lihasgruppida jaotamisel!

Jah, selline jaotus on väga normaalne, igati loogiline. Ületreeningu oht väga väike.

in reply to: Proteiin?? #70192
    kaiv
    Member

Siin foorumis ei ole ju siin mittemüüdavate toodete reklaam lubatud. See pärast ka vähe postitusi pro gaineri kohta. Mine pro gainerit müüva firma kodulehele, sealt foorumisse ja leiad pro gaineri kohta teemasid küll!

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 366 total)