kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberKäed hoiad võrreldes kehaga 90 kraadise nurga all? Haare õlgadest laiem? Kangi lased negatiivse sooritusega rinnale? Kere on terve surumise vältel pingiga kontaktis?
kaiv
Memberreguleeritavad 700 eek ? ja ma ütlesin tonniga ümardavalt muidu oli 850 kokku aga see ju pm tonn
Jah, reguleeritavad.
kaiv
MemberTonniga kaks 15kg hantlit on küll halvasti saadud! Powermaniski on kaks tk 700.-. Ise ostsin kunagi säästust kaks 15kg 630kr eest.
kaiv
MemberMa olen külmutatud maasika toormoosi väherasvasele kohupiimale lisanud, maitseb küll megahästi.Huvitav mida maasika toormoos sisaldab, kas on hea idee seda sisse pugida?
Eks seal kolepalju suhkrut ole! Peale trenni sobib väga hästi!
kaiv
MemberKui tahad viis korda nädalas teha, peaksid kindlasti vahepeal puhkenädalaid tegema! Näiteks kuu aega lased täiega, siis teed kerge- või üldse puhkenädala.
kaiv
MemberVariant, mida olen kolme päeva puhul pakkunud :
I päev : Rind, Õlg, Triitseps.
II päev : Selg, Biitseps.
III päev : Jalg, säär.
Kõhtu tee ületrenni. Ise olen selle kava puhul kasutanud sellist varianti, et kolm trenni, puhkus, kolm trenni, puhkus jne. Vahel tegin lisapuhkepäevi.
EDU!
kaiv
Memberjah [ 7 ] [12.07%]12% päris jube vaatepilt tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodame, et see 12% on proovinud, mitte ei kasuta regulaarselt!
kaiv
MemberTäispikk variant:
Part1: http://rapidshare.de/files/13154687/…__T9_.wmv.html
Part2: http://rapidshare.de/files/13155655/…__T9_.wmv.html
Ise sealt tirida ei oska, kuid sõber sai tiritud ja saatis mulle ka. Väga kõva film! Räägitakse kõigist ohtudest, mis dopinguga kaasnevad!
kaiv
MemberEga sel erilist vahet ju pole palju ta kaalub. Paned niipalju raskuseid kui vaja!
kaiv
MemberEga see suurem asi ei ole, paras rasvapomm on!
kaiv
MemberNimi võiks lihtsalt teist värvi olla(punane), palju kergem otsida tarku postitajaid!
kaiv
MemberKohupiim, banaan, jogurt – Minu meelest parim variant!
kaiv
MemberNende “imerohtude” abiga saadud tulemus on tavaliselt väga lühiajaline. Kõige püsivama tulemuse saad siis, kui lihtsalt korrastad oma toidulauda ja alustad regulaarsete treeningutega.
kaiv
MemberVahepeal tegelesin samuti nii jõusaali kui poksiga. Soovitan Sul kuidagi ära tsükeldada oma treeningud. Ise teen nii, et kui peale suve uuesti trenniga pihta hakkan, siis teen kahkes jaotatud kava ja sinna kõrvale käin poksis. Sama moodi teen enne suve, kui rõhk rohkem rasvapõletamisel! Mass ja poks minu puhul kokku ei käi. Lihtsalt ei jõua!
Poksijad teevad jõusaalis kiiruslikku jõudu, mitte lihast!
kaiv
Memberselge. muudan ära:), unustasin mainida et kõhtu teen iga trenn. on seda palju? ( ise jaksan küll , vanasti kõhulihased valutasid järgmine päev alati kui kõhulihaseid tegin, enam mitte.Kaks korda nädalas piisab täiesti. Kõhulihas on nagu iga teinegi lihas!
-
AutorPostitused