kaiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaiv
MemberKangi varastamist ei tea, et oleks kohalikus jõusaalis olnud, kuid kettaid on küll läinud
detsember 10, 2006 at 7:07 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97791kaiv
MemberÜldjuhul siis nii :
Esmaspäev, kolmapäev, reede : Poks
Teisipäev, neljapäev, pühapäev : Jõusaal
Kõik trennid ~1.5h, seega kokku kuskil 9h nädalas.
kaiv
MemberPakun ka siis variandi välja :
Esmaspäev : rind, õlg, triitseps.
Kolmapäev : Selg, biitseps.
Reede : Jalg.
Minu puhul sobis selline jaotus kõige paremini, kui tegin 3ks jaotatud kava järgi trenni.
kaiv
MemberSuhtumine noortesse on minu meelest võrdeline sellega, kuidas noored suhtuvad ISE jõusaali !
kaiv
MemberKalmus 12
Kiivikas 15
kaiv
MemberMarek Kalmus.
kaiv
MemberVähe konkreetsem link siis esporti portaalis :
kaiv
MemberProovi nii :
Surumine, kang/hantlid 4×12-8
Ettekallutades hantlite tõsted kõvale 4×12-8
Seistes/istudes jantlite tõsted kõrvlae 3×12-8
Ühe käega hantli tõsted ette 2×12
kaiv
MemberMa ei taha küll siin teist portaali reklaamida, kui tean, et üks sportlabi meestest on odaviskaja, Kristo Galeta kui ei eksi. Usun, et tema oskab sind aidata.
kaiv
MemberOlen kuulnud, et maailma kõige kiiremad sprinterid on eriti lühikest kasvu- nii et pole ime kui nad näevad põkid välja.Ei ole ikka küll lühikesed, no muidugi 2m nad pikad ei ole, aga seal 180-190 on neid seal küll, muidugi on ka lühemaid. Stardi kiirus on pikkadel väiksem, kui mida distants edasi, seda rohkem on eelis pikkadel, pikemad jalad, suurem lõppkiirus.
kaiv
Member50 grammi kreatiini ??????? ei tea milleks …. kega ei omanda ju elusees nii suurt kogust ???
Suhteliselt tõenäoline, et vastaja lisas kogematta 0 -li, ehk siis optimaalne 5g, mitte 50.

kaiv
MemberMind häiris see koht kus osadel sunniti tuleviku mõtted kulturismis maha suruda. Pole lihtsalt mõttet. Natuke hämmastas mind.Ma usun, et artikli autor mõtles selle all seda, et kõigist ei saa kulturisti, mitte seda, et ei tasu treenida saavutamaks ilusat, treenitud reljeefset keha, kui sul puuduvad head geenid !
kaiv
MemberMina olen igati rahul et Itaalia võitis
“>Prantsusmaa koondis koosneb vähemalt 4 riigi kodanikust ju !
kaiv
MemberFigo ja teised eided siiski kahjuks võitsid, kuid see jääb ka arvatavasti viimaseks võiduks !

kaiv
Member1. Inglismaa2. Brasiilia
3. Saksamaa
4. Itaalia
Võimatu. Inglismaa ja Brasiilia saavad ennem poolfinaalis kokku, muidugi juhul kui nad sinna jõuavad.
AutorPostitused