KaisakeM
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KaisakeM
ModeratorKaisakeM
ModeratorKaisakeM
ModeratorKaisakeM
ModeratorKaisakeM
ModeratorJuri ei saanud ka edasi finaali, seekord on tase lihtsalt selline. Loevad nii paljud asjaolud- kelle kõrval seisad, grimmi tumedus, pikkus, kuivus, lihasmass.
Täpsemad kohad selgumisel.
Meelis ja Peep jäid oma vormiga rahule, mehed olid kindlasti oma parimais vormis.
Toidukuhjad ette laotud ja kühveldamine juba käib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KaisakeM
Moderatorhttp://www.ifbb.com/…g-championships
EUROVISION SATELLITE WILL BROADCAST THE 2014 IFBB WORLD CLASSIC BODYBUILDING CHAMPIONSHIPS
As is now standard for all major IFBB events, the 2014 2014 IFBB World Classic Bodybuilding Championships and Men´s Physique & Bikini Fitness World Cup, that will be held in La Nucia (Alicante), Spain, from the 12th to 15th of December, will be broadcast via Eurovision satellite to all major TV operators and channels worldwide.Please find the transmission schedule and times bellow:

KaisakeM
ModeratorKaisakeM
ModeratorPalun püsida teemas või soovi korral dopinguga seoses alustage uus teema, kus oleks arutlemine, mis jätaks välja laimamise ja ebaviisakuse. Respekteerige iseenda ja teiste seisukohti. Kui kellegil on omavahel arveid klaarida, siis foorum ei ole see koht!
Aga Peebu blogile kohaselt natuke materjali ka Hispaaniast.
3 datlit ja Peep
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natalia Susi pükse õmblemas
KaisakeM
ModeratorEgas ikka mandri naine saarlasele vastu saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Darola, kas vormipilti ka millalgi tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KaisakeM
ModeratorKristina Nuudi blogist väljavõte:
Tere kõigile!
Novembri lõpp ja detsembri algus olid päris sündmusrikad. Tööd oli palju, trenni on vaja ka teha korralikult, kuna esimesed võistlused bikini fitnessis minu jaoks algavad juba märtsis, kuid leidsin aega ka fotosessioonideks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga meeldiv oli teha tööd ajakirjaga Pulls, mis on juba ilmunud detsembri alguses ja neid saab leida sprodiklubides ka kindlasti ( endale juba ühe võtsin)))
Siis 2 kaks fotosessiooni tegin just mõni päev tagasi, lihtsalt et oleks motivatsioon vormi hoida))) panen siia mõned pildid ka.
Trennidega praegu nii, et kuna Natalja sõitis täna ära Hispaaniasse meie sportlastega delegaadina, siis jätis ta mulle järgmiseks 2 nädalaks kindla plaani,mida ma pean trennides tegema….. päris huvitavad harjutused, aga kindlasti saan hakkama ja loodan et, kui kohtume, siis minu vorm talle meeldib)
Trennides aitab mulle minu isiklik päike ananassimaitseline Olimp BCAA Xplode™, mis vähendab trennijärgset lihasvalu ja kurnatust. Hommikustes kardio trennides joon ka FatBurnerit, mis annab mulle 100% päevasest B- ja C- vitamiinide vajadusest ja on südamele kasulik.
Järgmises postituses kirjutan oma spordiaastast ja plaanidest jargmiseks aastaks!
Parimate soovidega,
Kristina
KaisakeM
ModeratorKodutöö on tõesti tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vorm on super ja edu võistlusteks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KaisakeM
ModeratorMõnusaid retsepte leiab ka siit! Vegan koostisosi saab vastavalt vahetada omale maitsele.
Üks näide, eriti kosutav peale trenni:
Banaani-pulgajäätis
Retsept, 1 tk:
0,5 küpset banaani
2 spl sulatatud šokolaadi (v 12 g), näiteks riisipiimašokolaadi
kookost, maisihelbeid, õhitud riisi vmt
jäätisepulkPane šokolaad sulama (alumine veega kauss väiksem ja peal suurem kauss šokolaadiga, nii ei pääse veeaur šokolaadile ligi).
Koori banaanid, lõika pooleks ja vajuta jäätisepulk sisse.
Määri spaatliga banaan šokolaadiseks ja veereta seda siis kookoses, maisihelvestes ja õhitud riisis.
Banaanimaius sobib söömiseks kohe, šokolaad tahkub mõne minutiga. Kui soovid “krõmpsuvat” šokolaadi ja jahedat jäästist, tõsta banaanijäätised külmkappi.KaisakeM
ModeratorJuba homme selgitatakse välja Tallinna koolide tugevaim noormees Tallinna Kuristiku Gümnaasiumis. Huvilistel tasub kohal olla!
Facebooki event!
KaisakeM
ModeratorOhohh, tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Poisid on hoogu läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused