kaidokaido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaidokaido
Memberhaapsalus ja widemanni gümnaasiumi saalis.
kaidokaido
Membermind huvitab mis jõuala see on kus 20-40 sek jalgu läheb vaja???
kaidokaido
Memberpelmeenid on päris head. lasen ikka paar pakki nädalas sisse. muidugi tuleb jälgida mida sinna kõrvale sööd. kui tahad et saad ka mingit massi siis ei tasu lolliks ka minna selle dieediga. kui korralikult trenni ikka teed ja kõhtu ära ei unusta siis ei tule seda paaki ka ette. sööge pelmeene!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaidokaido
Memberjõusaalis käin 5päeva nädalas.trenn kestab kuskil1,5 tundi. rind ja jalg saavad kax korda nädalas.peale selle sõidan veel rattaga krossi.kõige suurem mure on kõht.mingi mass on koguaeg peal.eesmärke seadnud ei ole.järgmsel aastal proovin mõnel rammumehel kaasa teha. pikkust 188 kaal 110-112 jalg71 käsi50.
kaidokaido
Memberelu on karm ja seega olin sunnitud tegema treni käepäraste vahenditega 2002-2004. tegin igatmoodi.tavaliselt tegin nii. jalad toolil 3xmax,jalad maas3xmax ja jalad toolil käed koos 3x max. kaalusin siis kuskil 100kg.
lõppu lasin veel triitsepsit käed kõrval jalad ees lauapeal kott süles raskusex:)))
alati saab peaasi ,et tuhhi on.
kaidokaido
Membermeil linnas enamuse hoiavad käed eemal ja rüüpavat õltsi:)) ja trennis neid ka näha pole. aga olen näinud neid baarides kolamas. ehk see aitab
kaidokaido
Membermul sama jama.olen aastaid treeninud ja mitmeid mooduseid kasutanud ei saa nii
head tulemust kui vaja olex. treenin ülarinda praegu 110kg ga. jõuan kordusi teha kuskil 8-9. vahepeal tegin hantliega ,korra nagu oli sellist ;teistsugust olekut näha aga midagi erilist ei saanud. meil saalis hantlid ka juba minu jaoks nõrgaks jäänud.mingit trenasööri ka pole. kes soovitab midagi head???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaidokaido
Memberüldiselt on meil selles suhtes rahulik. raha torud ja muud vidinad kotti ja kott saali kaasa. mina teen nii. ükskord üks turvamees lasi ühe toru üle ja siis põles kan kohe sellega eheeee,ühe tuntud firma turvamees.
aga kui juhtud kunagi kelleltki pe…… kinni saama siis tao nahad kinni!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaidokaido
Memberma ei tea mix sa seda tahad aga kui sul midagi viga-vaja on siis see sind ei aita.
aga apteekides peax seda vist olema,vene ajal sai seda ikka kilodes sisse aetud praegu ei pea vajalikuks.üldiselt umbes on.
Memberolen 28 kaalun 110-112. lõuatõmbeid kavas sees mul pole. aga jõudsin seljataha tõmmata14korda. ette proovisin ja jõudsin10.tundub et olen teistekõrval väike kärbes.
lõuatõmmet pean õigex kui käed on lastud täiesti sirgex ja siis rahulikult ülesse.
kaidokaido
Memberhaapsalus ja kohalikus jõusaalis
kaidokaido
Memberehheee rainer ma ei tea kuidas sina trenni teed või mida sööd aga kui arvad ,et mu jutt on jura siis tule mind vaatama.
muidugi ei ole ma nii kuiv nagu enne k.. võistlusi peax olema aga paxuks pole mind veel keegi kutsunud:
Member15 aastane ja sada kümme.tore olen sellistest vendadest palju lugusid kuulnud aga kahjux pole veel ise näinud:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keegi küsis paljuga pähklit keegi teeb. trenni teen 26 stega.
kaidokaido
Memberkui sa just paugutama ei hakka siis vähemalt 1aasta. olen seitsme aastaga c 35 kilo peale visanud. se kuidas trenni teha seda sa pead ise välja arvestama.
varu palju aega ,raha ja tahtejõudu….
-
AutorPostitused