Kaido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaido
MemberOk, kas oskab keegi öelda, mis kell võistlus pihta hakkab?
Kaido
MemberMis kellaks pealtvaatajad võiksid kohale tulla?
Kaido
Member31.august Eesti Rammumehe Karika VII etapp Harjumaa Jüri
Kaido
MemberKuidas siis selle wilksi tabeli järgi arvutatakse?
Kaido
MemberEi saa täpselt aru kuidas sellega arvutatakse, on see nii, et esimesse lahtrisse tuleb sisse toksida oma kaal ja teise lahtrisse maksimum raskus mille olen ülesse lükanud?
Kaido
MemberWebmaster-võiksid veel paigaldada nupud, millega saaks automaatselt lehe alt ülesse ja ülevalt alla liikuda, siis oleks täitsa OK.
Kaido
MemberTerves munas on valku 6-7g, munavalges aga 3-4 g
Kaido
MemberÜtle nüüd kas nii on õige… Kohe peale trenni joon kiiresti imenduvat Protein no1, toidu kordade vahel võin siis juua veidi aeglasema imendumisega Whey Lemon Super-it ja öösel kui olen juba paar tundi maganud teen Proteiini no1 sheigi. …Ja veel kui joon 4 valgusheiki igal öö-päevl A-hommikul kohe kui tõusen. B-2 valgusheiki päeval toidu kordade vahel ja kui on trenni päev siis pärast trenni. C-öösel, kui olen juba paar tundi maganud.
Kaido
MemberSorry õige aadress on hoopis… http://www.ontariopowerlifting.ca/wilks.html
Kui võistlema ei pääse, kas siis pealtvaatajaks võib tulla?
Kaido
MemberKumb proteiin sobib paremini pärast treeningut?Protein no 1 sobib öiseks, kas ka pärast treeningut?
Kaido
MemberOTSI SELLISE LAUSE ALT- Super Lemon vs. Protein no 1 – ja leiad oma küsimusele vastuse!
Kaido
MemberSee paremal pool olev hall riba võiks küll olemata olla, siis oleks täitsa OK!
-
AutorPostitused