Skip to main content

kaido leesmann

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1,396 through 1,403 (of 1,403 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: tõstekingad #58636

1.See milline jalanõu võib olla on reeglitega paigas (ei tohigi olla teistsugust).

Kohtunikel hea jälgida jala liikumisi.

V.a jõutõmbes muidugi.

2.Jalg on selles fikseeritud ja kindlamini maas.

Niisama trenni tehes on nad natuke liiga rasked, eriti kui tahad aeroobset otsa teha.

in reply to: Surumine #58537

See programm on arvestatud nii, et teed nädalas kaks korda rinda. Raske päev teed nii nagu surumise kavas on 1 päev ja kerge päev 2 päev (vaata see kava ikka lõpuni).

Soovitav on see, et treenid koos rinnaga neid lihasgruppe, mida rind nagunii koormab (triitseps, õlg).

Kas sellest kasu ka on? Sõltub sinust, kui palju pühendud sellele ja kui tõsiselt sa treeninguid võtad.

Viimase aasta tagasiside on selline, et 80% seda kava teinutest saab sellega juurde. 50 kilo on muidugi veel selline raskus, et siin peaks igasugused kavad töötama…

Aga edu igal juhul!

in reply to: minu kava kas sobib? #58470

Amazoni surumise kava on mõedud tegemiseks 2xnädalas. See on nii pealiskaudne, kui võtta sealt ainult need numbrid.

Kõigepealt on tähtis endale selgeks teha – mida üldse tahetakse saavutada?

Ja siis koostada nädala kava lihasgruppide järgi, vastavalt proiriteetidele ja võimalustele.

in reply to: hantlid vs. kang #58254

Loomulikult igasuguseid haardeid ja nurki saab hantlitega paremini teha.

Aga ikka – teatud tasemest on kang asendamatu…

in reply to: Õlaprobleemid #58253

On olnud nii õlavigastused ja küünarnuki vigastused.

Õla puhul ei aidanud ei Gel ega süst, lihtsalt tuli suurte raskustega treenimine mõneks ajaks jätta. Ca pool aastat võttis täielik paranemine.

Küünarnukkidega olen teinud lihtsalt nii, et teen neid harjutusi, mida saan. Ja ei koorma samuti üle.

Kindlasti on spordiarst hea lahendus, sest iga asi on individuaalne.

in reply to: Küsimus 15.okt pärnus toimuvate võistluste kohta. #57382

Kui asi läheneb, paneme igale poole üksikasjalikuma info ülesse.

in reply to: kas mul on normaalsed tulemused? #57381

Kui 16a. surub 90 kilo pole seda üldse vähe, eriti selle kaalu juures.

Minu arust väga proportsionaalselt areneb.

in reply to: küsimus #56985

See probleem on paljudel, et õlga ei saa siis täie koormusega treenida. Näiteks soomlastest maailmameistrid Sjöman ja Sandvik on öelnud, et tippkoormuste juures nad üldse õlga ei tee.

Ise teen õlga lihtsalt kergemalt, kui on eesmärk just max. surumist tõsta.

Praegu olen õla ka kaheks löönud. Raskel rinnapäeval teen õla tagaosa ja kergel eesosa. Ma ei tee praegu seda programmi.

See probleem on paljudel olnud, lahendus näen selles, et kui on eesmärk max. jõudu tõsta, siis see on ka kaks kuud prioriteet. Ja õlga teen tunde järgi, nii et üle ei teeks.

Viewing 8 posts - 1,396 through 1,403 (of 1,403 total)