Skip to main content

kaido leesmann

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,381 through 1,395 (of 1,403 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kava!! #63112

Vist vastasin sulle juba meilile. Aga teadmiseks ka teistele – mõlemad on põhilised alaselja harjutused. GM-i jätaksin igal juhul sisse, kui ei ole mingit vigastust all.

in reply to: rinnalihas #63082

Eelmine vastaja (rait83) vastas põhimõtteliselt ära.

Enne mingi kava tegemist ma küsiksin endalt – mida ma tahan saavutada?

Millele rõhku panna?

Oti kava sobib edukalt kulturistile, kehaehitajale.

Kui rõhk on max. jõu tõstmisel, siis see kava kahjuks ei sobi.

Samuti ei treenita koos ainult rinda ja biitsepsit (tehakse vahest triitseps koos biitsepsiga ja siis on ka suurem rõhk triitsepsil, sest kuniks sa biitsepsini jõuad on ta juba piisaavalt koormatud), kui tahetakse tõsta max. jõunäitajaid.

in reply to: rinnalihas #63037

Teen ise ka täpselt sama konseptsiooni järgi.

Üks raske päev (esm.) ja üks kerge päev (neljap.). Olen teinud aastat jooksul erinevalt, aga see on minu jaoks ka kõige paremini töötanud.

in reply to: Kava!! #62938

Palun pange oma mailid juurde, sest saadan nad failidena.

in reply to: Kava!! #62902

Kirjutage juurde, kas tahate 3 või 4 päeva kava. Kui keegi teeb 5 ja rohkem korda nädalas trenni, siis on raske seda kava sinna sobitada ja oodata just max. surumises arengut, sest taastumine on siin väga oluline.

in reply to: Kava!! #62852

Palun! Võite alati mailile kirjutada, kui midagi on arusaamatut harjutuste või millegi muu kohta.

in reply to: 3 päeva kava #62844

On küll. Mis su meil on?

in reply to: Kava!! #62805

Panen selle koos kommentaaridega meili!

in reply to: Rinnalt surumine(petmine) #62409

See oleks huvitav võistlus. Muidugi siis tekiksid muud mured – põrge, tagumik lahti, käed ei lähe ülesse parraleelselt jne. Aga tingimused oleksid võrdsemad kindlasti (sest kõigil kahjuks ei ole võimalik osta kallist ja kvaliteetset surumissärki).

Mina surun särgita 215kg.

in reply to: Rinnalt surumine(petmine) #62420

Surumissärk ei ole petmine, sest võistlustel kus sellega surutakse suruvad ju kõik sellega. See on ametlikult lubatud abivahend.

Kui võrrelda surumist ilma särgita ja särgiga, siis loomulikult pole need võrreldavad.

Aga siis tuleb teha sisse vahe – mida võrreldakse. kas võistlussurumist või saalisurumist.

Mina arvan, et keemia kasutamine on petmine. Sest see on reeglitega keelatud.

Ja kui keegi keemik oma tulemusi laialt reklaamib, siis see on petmine.

in reply to: Rinnalt surumine(petmine) #62385

Oled sa võistlustel käinud, et tead nii täpselt?

Üks asi on see, kui sõbrad saalis ütlevad, et kõik oli ok. Teine asi on see, kui sul on hunnik reegleid ja 3 kohtunikku kes neid jälgivad.

PS.Sillaga surutakse eelkõige sellepärast, et kangi trajektoori lühendada.

in reply to: Rinnalt surumine(petmine) #62353

Selleks ongi ametlikud võistlused, kus sellised ajad on välistatud.

Tavaliselt on üle 200 kilo surujatel vahe puhtal ja “saalisurumisel” kuni 60kilo.

in reply to: Tõstmise MM. #62280

Eks jälgime huviga ja ootame Andruselt head esitust!

Naiste tulemused suurt ei huvita, aga head on nad küll!

in reply to: surumiskava varieerimine #61083

Biitsepsile pole seda mõtet kohandada – tavaliselt väikese lihase rokrdi nimel ei tehta eraldi kava.

Küll aga töötab see kava küki puhul ja miks ka mitte tõmbe puhul.

Algselt (60-ndatel) oligi see küki kava.

in reply to: tase #60652

Tase ei ole ole kindlasti alla läinud. Pidevalt uuenevad rekordid ja iga aastaga kasvab osavõtjate arv. Samuti on näha, et palju väga perspektiivikaid noori on peale tulemas.

Viewing 15 posts - 1,381 through 1,395 (of 1,403 total)