Skip to main content

kaido leesmann

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,366 through 1,380 (of 1,403 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: randmetoed #64368

Kindaid ei kasuta ja rakke ei karda. Rakud tulevad, aga pärast läheb nahk tugevamaks ja harjub. Rakud tulevadki siis, kui oled oma käsi kogu aeg kinnastes hoidnud.

Randmeid soovitan siduda spets. randmesidemetega. Kui kang läheb libedaks (ja ta läheb), siis soovitan kasutada magneesiumi.

Võistlustel ei tohi kasutada kindaid.

in reply to: randmetoed #64333

Üldiselt randmeid seovad ikka kõik. Ise panen nad peale siis, kui raskused ületavad 100kg.

Kindaid ma üldiselt ei soovita, kui just mingeid erivajadusi pole.

Aga randmeid siduda soovitan küll kõigil.

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64111

to kurupt: Ma ei usu, et asju saab muuta siin foorumi kaudu.

Ma ei ole lugenud siin selliseid fakte, mis minu veendumusi eriti kõigutaks.

Kui keegi ütleb, et EKFL juhatus on p…..s seltkond, siis ma pean seda lihtsalt ebaküpseks.

Minu arust ei sobi noorel inimesel nii ennast väljendada. Kui selline inimene lasta avalikkusega suhtlema või lasta ta kokku tõsiste inimestega, siis teda ei võta tõsiselt.

Minul isiklikult puudub igasugune huvi vaadata asja “mingi mätta otsast”. Kuna puutun pidevalt kokku võistluste ja ala rahastamisega (mitte kulturism), siis tean asjade köögipoolt ilmselt paremini, kui enamik, kes siin midagi järeldab.

Kui mul midagi oleks ja mul oleks sellega tõsi taga, siis ma räägiksin inimes(t)ega otse.

Siin neti pasundamine küll asja ei liiguta.

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64067

Müts maha, kui sa oled oma kandis ala arendanud. Sa ei pea sellega vehkima, aga minu jaoks see midagi kindlasti näitab.

1.Sa ütled, et võiksid ka foorumi ülesse panna – pane siis. Näita, et sa oled võimaline midagi looma ja läbi viima.

2.Miks inimesed teevad asja? Panevad pidevalt oma raha alla?

Tead sellise küsimuse esitavad tavaliselt nende abikaasad ja sõbrad. Ning küsivad kogu aeg – miks seda vaja on…Äkki teeks see aeg perega midagi koos…Äkki läheks selle raha eest reisima jne.

Küsi aastakoosekul – mida te härrased olete teinud noorte toetamiseks?

On mingid kindlad märgid, mida ma näen Tallinnas (muutused). Viimaste aastatega on tekkinud noortegrupid Planetisse ja Revalisse. Sealt on võistlejaid tulnud ja nendega pidevalt tegeletakse. Kui ma ei eksi, siis Ott sai vist see aasta mitmes klassis parima treeneri medali. See selleks…

Kui te tahate midagi muuta või konstruktiivselt aidata, siis vaevalt see internet teid kuuldavaks teeb. Selleks tuleb ikka näost-näkku kohtuda ja natuke sügavamalt ette valmistada.

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64063

On mingid asjad millest ma räägin faktidega. EKFL-i juhatus pole ainult Arnold.

Kas sa tead mida teevad teised juhatuse liikmed ala arendamiseks?

Mina tean. Kui tahate ka teada siis küsige neilt, mitte kusagil saidil (anonüümselt) vaid isiklikult – mida sa oled teinud ala arendamiseks? Miks sa oled juhatuses?

Minu point oli selles, et ma küsisin – mida on teinud need inimesed, kes võtavad sõna siin foorumis, kulturismi arenguks?

Avage oma sait, näidake, et saate hakkama (leidke domeen a’la atleet.ee, body.ee või midagi sellist ja tehke). Miks peaks teile avanssi andma?

Võtke, tehke, arendage. Pange korralik papp alla ja siis kuulake, et kõik on jama. Et jobud olete. Siis pange veel pappi alla ja tehke edasi. Vaadake, kui kerge on midagi üles ehitada.

Ma kardan, et see “rahvasuu” ei teagi, kes on Arnold, Ergo, Tambet jt. Arvamus kujundatakse anonüümsete kommentaaride põhjal.

in reply to: EKFL ja Kalmus! #64057

Ma arvan, et inimesed, kes kedagi või mingit organisatsiooni nii räigelt kritiseerivad võiksid kõigepealt ise öelda- mida on nemad ala arenguks teinud?

Palju nad panevad oma raha ja aega kulturismi arendamise ja võistluste organiseerimise alla?

Alaliidu juhatus koosneb inimestest, kes teevad seda – ilma et midagigi tagasi saaks (suur enamus neist)…

Kasvõi võimalus kirjutada midagi siin, sellel saidil maksab raha.

Tasub enne natuke peeglisse vaadata (ja mõelda- kas ma olen ikka õige mees seda ütlema), enne kui kedagi korralikult sitaga üle valad.

in reply to: Mis juhtus #63849

Seda ei teadnud veel see hetk, sest 2 grupp oli polnud veel surunud. Sealt sai 6 meest 0-i.

Kahju on sellest, et koht 8 hulgas oleks olnud nii lihtsa tulemusega. Ei usu, et järgmised MM.-id saab seda nii kergelt.

in reply to: Mis juhtus #63847

Oh jah….

Kõik oli ilus…

Panime särgi selga, aga keerasime varrukad valele poole välja (särk oli F6).

Ühesõnaga keerasime särgist pinge välja. Proovikatsel see välja ei tulnud, sest tegime ainult ühe pooliku katse.

Esimesel katsel tuli kang alla nagu kivi, ei saanud aru, mis viga…

Teine katse sama asi… Siis tuli Rootsi koondise treener juurde ja ütles, et särk on valesti seljas. Midagi muuta ei saanud, sest kehakaalus oli 17 meest ja grupp oli 8 meest. Pidi iga 5 min. tagasnt tõstma.

Enne võistlust lubas – 250-260, aga jäi realiseerimata.

in reply to: Kava!! #63742

See rinnakava ei ole rinnalihase järgiaitamiseks.

See on mõeldud lamades surumise maksimumi edasiviimiseks.

Kõik need kavad on üles ehitatud sellele, et rohkem koormust saaks need lihasgrupid, mis on seotud surumisega (selg, triitseps, õlg).

in reply to: Kava!! #63626

Tead ma ei taha. Isegi see surumiskalkulaator on ilma selgitusteta mõttetu.

Olen kõigile püüdnud rõhutada, et see kava on max. jõu arendamisele mõeldud.

Oleme seda väga paljudega individuaalsemaks muutnud.

Raske on panna üles mingi toorik, see nõuab sügavamat lähenemist, et inimene ise ka aru saaks mida ta teeb ja miks ta teeb.

Ühesõnaga see kava kommentarideta ainult eksitab – see on minu arvamus…

in reply to: Kava!! #63611

jannno – aeroobne ei jää välja. Aga kui aus olla, siis kui ikka 2xnädalas täiega jalgpalli mängida, on raske taastuda max. jõu trennideks (kava on just selle suunitlusega).

Samas ma saan aru, et ei tahaks ju elu täiesti seisma ka jätta. Vaata oma enesetunde järgi – kuidas oled taastunud rasketeks päevadeks ja siis vaatame edasi.

Teistele saadan programmid.

in reply to: Kava!! #63574

saadan kõigile kavad.

Rinna venituseks ei sobi hantlite lennutamine.

Kui saalis puuduvad üldse mingisugused seadmed, kus saab teha neid harjutusi, siis kombineeriksin mingi harjutuse, kus rind saaks venituse. Tegemist on ikkagi lisaharjutusega ja otseselt lamades surumise tulemust ta ei muuda/mõjuta.

Küll on ta aga tähtis lihase koormuse seisukohalt.

in reply to: rinnalihas #63321

Kui ma jõu peale läheksin, siis teeksin pigem 3×8,8,6 ja tõstaksin kangi raskust.

Kuid surumisi horisontaalpingil teeksin alati rohkem, kui 3 seeriat. See on ikkagi põhiharjutus.

in reply to: Kava!! #63125

Static-sellel masinal tehakse tavaliselt 2 harjutust või lisaharjutust. GM on tähtis just jõunäitajate parandamiseks, seega lähevad korduste arvud väga väikseks ja raskused väga suurteks. Sellel masinal sa ei saa seda rakendada. Või ei saa seda võimsust kätte.

Zz – Kui su eesmärk ei ole max. jõunäitajate tõstmine, siis pole vaja hakata eraldi tegema seda kava.

See ei ole massikava. Ja samas tehes massi, saad sa jõudu ka juurde – kindlasti vähem, kui ainult puhtalt jõu peale keskendudes.

in reply to: Kava!! #63115

Good Morning on alaselja harjutus. Kang turjal ette kummardused. Väga levinud näit. westside kavades.

Viewing 15 posts - 1,366 through 1,380 (of 1,403 total)