kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberMa ei taha, et see kava siin üleval oleks sellepärast, et seda tõlgendatakse reeglina valesti.
Saadan koos kommentaaridega meilile ja vastan seal tekkinud lisaküsimustele igaühele individuaalselt, vastavalt sportlase eripäradele ja plaanidele.
kaido leesmann
MemberOlen praegu Norras, mone paeva parast tagasi. Siis vastan konkreetsemalt.
kaido leesmann
MemberKindlasti kohe pole motet edasi minna. Ise olen teinud mingit massikava vahele voi teinud vahelduseks mingit teist kava.
Kahe-kolme kuu parast siis raskusi muutnud ja edasi teinud…
kaido leesmann
MemberSaadan sulle võimalused päeva-paari jooksul meilile.
kaido leesmann
MemberTreenimise võimaluste ja varustuse poolest on Reval-Sport kindlasti Tallinna parim saal.
kaido leesmann
MemberProovin paari päeva jooksul saata. Kirjuta oma meiliaadress.
kaido leesmann
MemberMadis 173 – sulle saadetud meil tuli tagasi. Kas sul muud aadressi pole?
kaido leesmann
MemberSee 5×5 on minu arust siit foorumistest läbi käinud ja seda on korralikult lahatud.
Oli vist jõutõstmise all.
kaido leesmann
MemberVäga tervitatav on see, et Narvasse on tekkinud seltskond, kes suhtleb ja asja edasi viib!
Tubli!
kaido leesmann
MemberKahjuks saadet ei näinud, aga tagasiside on hea olnud igalt poolt.
Siin on palju arvamusi ja erinevaid väljaütlemisi olnud surumise tulemustest ja TEAM-idest.
Vaadake neid nimesid kellest te räägite – kõik need mehed on ju võistelnud aastaid ka IPF-is.
Seal on ka nende tulemused samade reeglite ja sama varustuse juures. See annab ju võrdlusmomendi.
kaido leesmann
MemberTulemused tulevad kindlasti, kannatust palun. Ei ole arvuti ääres ise kaks päeva. Proovin enda poolt teha kõik, et asi oleks ASAP üleval.
kaido leesmann
MemberTubli!
Palju õnne!
kaido leesmann
MemberProovin täna päeva jooksul panna. Hea oleks teada, mitu korda nädalas treenite (kava tuleb ju vastavalt sellele).
kaido leesmann
Memberraix007 – jõutõstjana ma ei ole kõige suurem spetsialist masii kasvatamisel. Ma usun, et Fred, Ott jt. siin foorumis on sellele rohkem pühendunud. Soovitan soojalt nende poole pöörduda.
kaido leesmann
MemberTänud!
-
AutorPostitused