Skip to main content

kaido leesmann

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,291 through 1,305 (of 1,403 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kava!! #107574

Ma ei taha, et see kava siin üleval oleks sellepärast, et seda tõlgendatakse reeglina valesti.

Saadan koos kommentaaridega meilile ja vastan seal tekkinud lisaküsimustele igaühele individuaalselt, vastavalt sportlase eripäradele ja plaanidele.

in reply to: Kava!! #106051

Olen praegu Norras, mone paeva parast tagasi. Siis vastan konkreetsemalt.

in reply to: Kava!! #105961

Kindlasti kohe pole motet edasi minna. Ise olen teinud mingit massikava vahele voi teinud vahelduseks mingit teist kava.

Kahe-kolme kuu parast siis raskusi muutnud ja edasi teinud…

in reply to: Surumise kohta. #104929

Saadan sulle võimalused päeva-paari jooksul meilile.

in reply to: RevalSport #104761

Treenimise võimaluste ja varustuse poolest on Reval-Sport kindlasti Tallinna parim saal.

in reply to: Kava!! #101534

Proovin paari päeva jooksul saata. Kirjuta oma meiliaadress.

in reply to: Kava!! #100729

Madis 173 – sulle saadetud meil tuli tagasi. Kas sul muud aadressi pole?

in reply to: 5×5 #100686

See 5×5 on minu arust siit foorumistest läbi käinud ja seda on korralikult lahatud.

Oli vist jõutõstmise all.

in reply to: Fitness Narvas #100434

Väga tervitatav on see, et Narvasse on tekkinud seltskond, kes suhtleb ja asja edasi viib!

Tubli!

in reply to: Musklite ÖÖ! #99456

Kahjuks saadet ei näinud, aga tagasiside on hea olnud igalt poolt.

Siin on palju arvamusi ja erinevaid väljaütlemisi olnud surumise tulemustest ja TEAM-idest.

Vaadake neid nimesid kellest te räägite – kõik need mehed on ju võistelnud aastaid ka IPF-is.

Seal on ka nende tulemused samade reeglite ja sama varustuse juures. See annab ju võrdlusmomendi.

in reply to: Eesti XIII MV lamades surumises – juhend! #97144

Tulemused tulevad kindlasti, kannatust palun. Ei ole arvuti ääres ise kaks päeva. Proovin enda poolt teha kõik, et asi oleks ASAP üleval.

in reply to: Kava!! #96512

Tubli!

Palju õnne!

in reply to: Kava!! #96250

Proovin täna päeva jooksul panna. Hea oleks teada, mitu korda nädalas treenite (kava tuleb ju vastavalt sellele).

in reply to: Kava!! #96180

raix007 – jõutõstjana ma ei ole kõige suurem spetsialist masii kasvatamisel. Ma usun, et Fred, Ott jt. siin foorumis on sellele rohkem pühendunud. Soovitan soojalt nende poole pöörduda.

in reply to: IFSA Maailma Meistrivõistlused #95899

Tänud!

Viewing 15 posts - 1,291 through 1,305 (of 1,403 total)