kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberAndrei, ära sauna küll mine.
Vastu ööd pane kaks sidrunit ära, mine vanni, käi…
Kui sa niipalju pead 24h-ga kaotama, siis tõmba algraskused kindlasti alla.
kaido leesmann
MemberKõik, kes tulid kunagi võistlema panid kunagi esimest korda särgi selga.
ME EI SÜNDINUD SÄRK SELJAS!!!
Sest REEGLID olid sellised.
See ongi kohalike ja rahvusvaheliste võistluste vahe, et ühel pool teevad reegleid kohalikud, teisel pool rahvusvaheline alaliit.
Mulle isiklikult ei meeldi poksikindad!! Teevad löögi liiga pehmeks, muidu oleks ikka naturaalne andmine!!
Ma ei tea ka, et sportlane ise poksikindad kätte paneks – ikka pannakse talle. Abilised, team!!
kaido leesmann
MemberKohapeal teeb ülevaate ETV ja tuleb ka klippe. Aga kahjuks ei ole praegu kelllegagi kokkulepet kogu ürituse filmimise suhtes.
Äkki Joker&Co?
kaido leesmann
MemberMinu väike tähelepanek: kes surub ilma särgita hästi, surub ka särgiga hästi.
Imesid ei juhtu tühja koha pealt…
Loomulikult need kes on pühendunud võistlusspordile teevad spetsiaalset trenni särgidega.
Aga see ei ole sportlase valik, see on sportlasele ette antud!!!!!
Sportlane on sundseisus, tal ei ole millegi üle vaielda, kas meeldib või mitte!!!
kaido leesmann
MemberOlen ostnud mõned oma viimastest ülikondadest (pintsak nr.64 ja 66) Järve keskusest ja Rock al Mare Kaubanduskeskusest.
Firma on FOSP (fabrika Odezdi Sankt Peterburga), neil on seal oma pood ja suuruseid on kuni 70.
Probleeme on olnud pükstega, sest need on mul 56 või 58 ja need tuleb ümber teha.
kaido leesmann
MemberKuidas mina jõudsin surumissärgini?
Keegi meist ei ole hakanud suruma särgis, kui me tulime jõusaali. Tegime trenni, kasvatasime tulemust. Ja tulemus kasvas…
Üks hetk tekkis tahtmine proovida jõudu teiste omasugustega. Nägin, et tulemused lubavad seda. Võistlusi vaatama minnes ja teisi vaadates tundusid jõutõstjad kuidagi imelikud – selgus et neid on “mingid särgid ” seljas…
Hakates võistlema sain ma ruttu aru, et kui tahta püsida nendega konkuretsis, siis tuleb endale ka selline särk muretseda…
Hiljem muutsin juba enda treeningkava vastavaks, et saavutada võimalikult suurem tulemus särgiga surudes.
Särk ei ole sportlase poolt sisse toodud vaid rahvusvahelise alaliidu (võib-olla on tootja seda sponsorluse korras omal ajal peale surunud) poolt sisse toodud.
Kas see on õige või vale – ei oska öelda, niikaua kuni ma aktiivselt võistlen olen kohustatud sellele alluma!!
Kindlasti oleks ka kergejõustik teine, kui kõiki alasid tehtaks paljajalu. Naturaalselt, nii nagu ta algselt oli…
kaido leesmann
MemberMa kahtlen, et järgmine aasta keegi seal WPO-st võistleb. See läheks vastuollu ka IPF-i reeglitega.
Nagunii oleks seal võistlejaid piisavalt. Euroopast sai kutse juba 10 inimest (ilma venelaste ja ukrainlasteta).
kaido leesmann
MemberArvo loe oma kahte viimast kommentaari. Ühes sa väidad, et IPF-i sportlased ei võistle Arnold Classicul (saavad ainult Maailmamängudele), teises oled nõus, et nad seal võistlevad.
Minul on andmed, et 2008. aastal toimub seal USA, Euroopa ja Aasia vaheline võistlus, IPF-i reeglite ja varustusega.
Nii surumises, kui ka kolmevõistluses.
kaido leesmann
MemberArvo sa pole ju WPC -s võistelnud, mida sa kommenteerid siis seda, nagu oleksid ekspert?!
Vaata Arnold Classicu juhendit netist, seal ainult IPF ongi.
kaido leesmann
MemberPalju onne Marko!
kaido leesmann
MemberMa ei tahaks seda kava kusagile lihtsalt ülesse panna. See on nii spetsiifiline ja võimalusi, et seda valesti tõlgendatakse on väga suur. Ma vastan parem maili teel ja küsin sinna juurde reeglina ka mingi täpsustava küsimuse, et inimene ikka teaks, mida ta tahab ja mida ta tegema hakkab.
kaido leesmann
Member13 aastat käinud, toimib täiesti. Koht areneb pidevalt. Lai varustus igale maitsele.
kaido leesmann
MemberNägin alles nüüd. Saadan päeva jooksul kavad.
kaido leesmann
MemberMõlemad said ikka “suured medalid”, s.t kogusummas!
kaido leesmann
MemberPalju õnne mõlemale!
Peep oma kogusummaga 514 wilksi tõusis vist läbi aegade 3-ks Eestis!!!
-
AutorPostitused