kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberProovin päeva-paari jooksul saata.
jaanuar 18, 2008 at 6:04 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #101589kaido leesmann
MemberSaad vähemalt kogemuse võistlustelt. On tulemas teisigi, kes niipalju suruvad, nii et ära häbene!
jaanuar 18, 2008 at 5:01 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #101995kaido leesmann
MemberKuni 100kg on 20 kordust oma kehakaaluga hea tulemus.
30 on väga hea.
Üle 100kg meestel on juba 15 kordust arvestatav tulemus.
Sellest ka kehakaaluklassid.
Naiste arvestuses on 15-20 kordust hea tulemust (nad suruvad 50% keharaskusest).
kaido leesmann
MemberSeda me arvasime ka, muidu vist tireltõusu ei teeks pärast…
kaido leesmann
MemberÕhtujuht ütles, et Ott Kiivikas andis Juss Laansoole märku, et tuleme koos alla!
Seda ma küsisingi, kas oli nii või ta mõtles selle ise välja?
kaido leesmann
MemberOtt, kas pakkusid Juss Laansoole tegelikult ka välja, et lõpetame koos ära või oli õhtujuhi enda initsiatiiv?
detsember 17, 2007 at 7:28 p.l. in reply to: 17.11 Rapla maakonna meistrivõistlused – Märjamaa #134616kaido leesmann
MemberOn olemas selline organisatsioon, kui Märjamaa RJK.
detsember 15, 2007 at 1:31 p.l. in reply to: 17.11 Rapla maakonna meistrivõistlused – Märjamaa #134498kaido leesmann
MemberMärjamaa klubi käes on tulemused ja info.
Mis sind huvitab, proovin vastata?
kaido leesmann
MemberMa panen selle info meili päeva-kahe jooksul.
kaido leesmann
MemberEestist Inzeri surumissärki osta ei saa.
kaido leesmann
MemberKirjuta lähemalt oma praegusest treeningust, eesmärkidest, tasemest ja teistest lähteandmetest meilile kaidoleesmann@neti.ee
Saadan sulle kava jõunäitajate parandamiseks.
kaido leesmann
MemberTeate, selle asemel, et lahmida siin – tunneks parem rõõmu teise mehe saavutustest!
Kõik, kes teevad trenni teavad, et midagi ei tule niisama. Mehed pingutavad ja saavutavad häid tulemusi, siis esimene asi mida võiks öelda on minu arust – palju õnne, ära tegid!!!
Iga teema juurde võib tuua oma arvamuse, võib tuua näiteid Kostjadest ja Johnidest, kes teevad paremini.
Mina soovin edu ja entusaiasmi kõikidele tõsistele treenijatele ja minu silmis on tegijad kõik eelpool mainitud tegijad:
Janar 300kg tõmme – väga kõva tulemus!!
Marek 210 suruda särgita – väga kõva tulemus!!
Saaremaa poisid – väga kõvad, omas elemendis on nad maailma tasemel!!
Edu kõigile ja ärme keeruta tühja koha pealt tolmu ülesse!!
kaido leesmann
MemberTuleme kindlasti ja kambaga.
kaido leesmann
MemberSuur aitäh Marekile ja Otile, kes andsid palju juurde kogu võistlusele.
Joker sina olid ka tasemel, ilma sinuta me ei teakski, mis toimus – olime ju nii hõivatud kõik!!
kaido leesmann
MemberTegelikult ma ei mõelnud muidugi tõsiselt seda poksimise näidet.
Ma arvan, et koos treenides ja üksteist abistades on trenn põnevam ja võimalik seda muuta väga atraktiivseks.
Nii see areng tuleb tavaliselt.
-
AutorPostitused