kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 3, 2008 at 8:21 p.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #164902
kaido leesmann
MemberOli olnud pingeline ja põnev võistlus, lõppsummas edestas Aimar Venemaa esindajat Anton Lasarev’i 2,5 kg (vastavalt 702,5 ja 700kg.).
Kükk oli 268 (hõbe), surumine 177,5 (hõbe) ja tõmme 265 (kuld).
kaido leesmann
MemberEi ole kuulnud, täna trenni ei teinud. Homme kuuleb… Loodan, et midagi väga hullu ei juhtunud!
kaido leesmann
MemberSeal tööriistade all jooksevad % (needki jooksevad valesti). Mida inimene pihta hakkab nendega, kui ta ei saa suuremat pilti?
Sellepärast olen rõhutanud, et saadan kavad isiklikult, et nendest valesti aru ei saadaks!
kaido leesmann
MemberMa tõeliselt imetlen neid ausaid atleete, kes viitsivad selles karusellis kaasa teha.
Huvitav, mis neid motiveerib?
Oti poolt tõlgitud artiklis oli vist pigem küsimus selles, et venna käest ei saada trahviraha kätte.
Talent ei maksa trahviraha…
Ja mille alusel see trahv väiksemaks räägiti?
Kas põhikirjas on punkt, et trahvisummadel on tingimisvõimalus?
kaido leesmann
MemberLaizeN – saatsin sulle kavad, aga meil tuli tagasi. Kas sul on veel mõni aadress?
kaido leesmann
MemberJõudsin just tagasi. Panen kava päeva jooksul.
Sulle renku ma arvan peaks panema kava, mida kasutavad (kasutan seda ka ise) särgiga võistlevad sportlased.
kaido leesmann
MemberKüsimus on mida sa taotled sellega?
kaido leesmann
MemberTere!
Saadan päeva-paari jooksul vastused.
Kui keegi on konkreetselt valmistumas surumise võistlusteks või surub juba särgiga, siis mul oleks nendele saata teistsugused kavad.
Ma ei taha neid kavasid põhimõtteliselt ülesse panna. Need on mõeldud max. surumise arendamiseks.
Sellele peab lähenema individuaalselt. See keskkond (fitness.ee) on liiga lai, et nad siia avalikult ülesse panna.
Neid lihtsalt tõlgendatakse valesti.
kaido leesmann
MemberPalju õnne!
Hea number, millest edasi minna:)
kaido leesmann
MemberÕnne Marek!!
kaido leesmann
MemberValts – kannatlik peab olema. Alati ei ole võimalik kirjutada sama päev.
1.6×2 on jah esimene nädal kerge päev. Programm on tehtud arvestusega, et maksimum saavutatakse 9.nädalal.
Miks nii vähe alguses? Sa hakkad ehitama maja ja vundament ehk siis põhi peab saama tugev. Võta seda nii.
2.Programmi optimaalne pikkus on mul olnud tavaliselt kerge päev 45.min.-1h, raske päev 1.20.-1.30.
Tähtis on tõesti, et kerge päev oleks kerge ja mõnuga tehtud. Raske päev oleks raske. Vastavalt sellele ka pausid seeriate vahel.
3.Võta aluseks see, milles oled hetkel kindel. Kui 60kg, siis 60kg.
Tere (adre.raner5@hotmail.com) – enne kui su kava kommenteerida tuleks teada, mida sa taotled? Kas jõudu, massi või midagi muud?
kaido leesmann
MemberMillegipärast Biitsepsi oma ei läinud läbi.
Äkki keegi kava saanutest proovib talle saata?!
kaido leesmann
Member1.Pane alternatiivseks kontaktiks näit. ema või sõber, kes oleksid siis asjast teadlikud.
2.Sinna kirjuta, mis aegadel sa oled trennis.
kaido leesmann
MemberSaadan kõigile paari päeva jooksul, olin vahepeal ära.
kaido leesmann
Membertank – sulle ei sobi kommenteerida suurte meeste tegemisi.
Kui siin kusagil rubriigis tuleb juttu paintballist või granaadiviskest, siis võid rääkida ja lubada asju.
Sa pole ju absoluutselt teemaga kursis, ära võta siis sõna, ainult veel lollimaks teed ennast!
-
AutorPostitused