kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberLähiminevkus veel oli selline ühendus nagu Tallinna Politsei Spordiselts.
Praegune probleem on selles, et kõik Tallinna parimad on laiali kusagil teistes klubides. EMV-l on viimased korrad väljas olnud ainult Haaberst-Sport, aga nad ei oselae võistkonna arvestuses ja pole seega aastamaksu tasunud.
kaido leesmann
MemberJah, kindlasti pöördume siis kohtu poole.
Ja sealt edasi toimib juba TMS §2 lg1 1)jõustunud või viivitamata täitmisele kuuluv kohtuotsus ja -määrus tsiviilasjas;
Püüame olla omalt poolt korrektsed ja vormistada eelnevad dokumendid nii, et saaks nendega lõpuni minna.
kaido leesmann
MemberLoomulikult ei ole vaja tulla, kui sa maksma pead. Eesmärk ongi selline kaader elimineerida võistlustelt. Proovime ikka võistelda ühistel alustel.
Igaks juhuks kordan ka üle, et dopingu kasutamine ei ole reeglitega kooskõlas!
Vägivaldur – välja nõuab selle summa kohtutäitur. Aluseks on dokument, millele iga sportlane kaalumisel alla kirjutab.
Reegel kehtib meil juba 6 aastat ja võistlejaid on ikka olnud sinna 100 alla.
kaido leesmann
MemberOlin ära 6 päeva. Saadan paari päeva jooksul kõigile.
kaido leesmann
MemberTulen nädala lõpus Leedust tagasi, siis saadan kavad.
kaido leesmann
MemberJõutõstjana ei ole mul kahjuks pakkuda reljeefikava. Küll aga on massikavad, kavad võistlusteks valmistuvale sportlasele, kavad võistluste vahelelisele perioodile…
kaido leesmann
Memberrait222-le ei läinud kava läbi.
On mõni muu koht kuhu saata?
kaido leesmann
MemberKui tugevalt käed kinni tõmmata, siis tekib küll selline tunne, et nüüd on veri kinni ja jõud kaob.
Ma olen seda vahest spetsiaalselt treeninud (venitan katsega), et saada kätte kindlus, kui võistlustel peaks selline asi juhtuma.
Mul on päris palju juhtunud, et kangil on vale raskus või mingi muu tõrge tekib ning tuleb oodata…
Tõmba ikka tugevalt kinni, küll keha ja pea harjuvad sellega!
kaido leesmann
MemberPalju õnne!
150 on maagiline number: Erki Nool, Shaquille O’Neal olla surunud ka samad numbrid.
Siit edasi viib tee juba võistlustele!
kaido leesmann
MemberSee kava on reljeefist kaugel. Tegemist on ikka jõutsükliga.
kaido leesmann
MemberSee kava oligi algselt kohaldatud küki edasiviimiseks. Jõutõstjad on selle surumise arendamiseks natuke ümber teinud.
Tõmbele see otseselt ei sobi, kuigi eks ta edasi ikka viib.
kaido leesmann
MemberSaadan päeva-paari jooksul kõigile!
timo116-jah, teen neid tasuta!
kaido leesmann
MemberVäga kõva!
Mul hakkas süda kohe rinnus kiiremini taguma ja puusad nõksuma
kaido leesmann
MemberVoid – anna oma meil kuhu saata kavad!
kaido leesmann
MemberMinu arust on väga vastutustundetu öelda välja lause: “inimene suri, sest spordiklubi ei osutanud esmaabi”!!?
Tean natuke sellest, mis seal toimus ning julgen öelda, et see päris nii ei olnud!
Kahju, et inimesega niimoodi läks…
-
AutorPostitused