kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2008 at 8:24 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173971
kaido leesmann
MemberPalju õnne Argo ja Helena!
Oleme uhked teie üle!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Peep!
Sinu energia on harukordne: oled ennast tõestanud hea sportlasena, treeneri ja organisaatorina!
Jätka samas vaimus!
kaido leesmann
MemberKolme päeva peale saab see kava väga kokku pressitud.
Saadan sulle meile 4 päeva kava (kui meili saan).
detsember 5, 2008 at 8:58 e.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173524kaido leesmann
MemberEelmise aasta võitja surus 29x (kulturist Valju Jagomäe). Eelmine kirjutaja saavutas absoluutarvestuses 2.koha 26kordusega.
kaido leesmann
MemberTore, et Õhtuleht vaatab tulevikku!
detsember 4, 2008 at 9:25 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173479kaido leesmann
MemberHeiki, 31.jaanuaril korraldame lahtise võistluse Reval Cup 2009. Surume oma kehakaaluga max. korduste peale. Nagu eelmine aasta ja kõik on oodatud!
detsember 4, 2008 at 8:37 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173466kaido leesmann
MemberTean 4-5 meest kes kindlalt tulevad, raskused algavad 90 kilost (80 kilo juures).
november 28, 2008 at 3:49 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172618kaido leesmann
MemberSõbrad äkki lõpetaks selle teema siin ära.
Ilus võistlus oli, ma ei lase oma kõrvu lonti sellest, et üks mees seal võistlustel endale midagi ette kujutas. Elus juhtub iga päev selliseid asju.
Viisin eile Rebasele 5 videot (Leesmann2, Lepik1, Mõtus1, Randmäe1). Kõiki huvitavaid katseid mul endal lihtsalt ei olnud.
Joker lubas nad esimesel võimalusel ülesse panna.
Aitäh veelkord kõigile, kes kaasa elasid!
november 26, 2008 at 8:25 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172318kaido leesmann
MemberMa olen rahu ise.
Katset sooritades sa ju tunned, kas ta on vastuvõetav või mitte (eksimisprotsent on imepisikene).
Kui ma mõtlen kevadisele kolmevõistlusele, siis oli see Tartu võistlus tõeline pidu.
Vaidlused/pretensioonid katsete kvaliteedi kohta praktiliselt puudusid.
Tänud kõigile!
november 26, 2008 at 7:36 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172306kaido leesmann
MemberMa ei taha nüüd mingi party pooper olla, aga nii palju kui mina kuulsin (ja piltidelt nägin), siis läks Kaidol 270kg ajal tagumik pingilt lahti. Ega ei saa ju süüdistada ka – vaja suruda ju, suur raskus ka.
Pärast olevat see seal jutuks ka tulnud, kuid siis tuli jõutõsteliidu presidendi staatus jutus välja.
Ma kuulsin seda juttu küll. Mingist staatusest juttu polnud.
Esiteks rääkis seda ainult 1 mees.
Vaatasin pärast ise videot 3-st kaamerast võetuna, eri nurkade alt, absoluutselt lähedale ka polnud.
Homme on siin video üleval, saad hinnata.
Näita mulle pilti, kus tagumik on lahti – jään huviga ootama?
november 26, 2008 at 1:20 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172244kaido leesmann
MemberTänud kõigile, kes hea sõnaga meeles pidasid!
kaido leesmann
MemberKõigepealt ma peale ühe tsükli lõpetamist puhkaksin natukene (1-2 nädalat teeksin kergelt, mõnuga).
Siis ma teeksin vabalt valitud kava pikemate kordustega (nagu siin ka öeldi). Sobivad kõik üldised- ja massikavad.
november 24, 2008 at 4:03 p.l. in reply to: EMV lamades surumises 2008 – osalejad, tulemused, fotod, kommentaarid #172034kaido leesmann
MemberÜllatas tase 13 meest surus üle 200 kilo!! Mõned kohe sinna alla.
Saarlaste edasiminek (Sagor, Kuusnõmmed, Paakspuu) oli nähtav. Eriti üllatas Raigo Kuusnõmm (meeste abs. hõbe), kes ei käi enam koolis vaid tööl, s.t elu käib juba teistel alustel. Surus oma isiklikud margid.
Aivo Nurmine tegi head numbrid. Margo Lepik esines väga kindlalt, oli näha, et 225kg. ei ole veel piir. Raul Randmäe 215kg. elu mark 60 aastaselt!!
Martin Mõtus isiklik rekord, Vladimir Kaminski isiklik rekord… Alo Lille uus Eesti rekord (minu arust purustas ühe vanematest rekorditest).
Näha on, et grupp mehi on liikumas hea tempoga 250kilo suunas!
Lisaks ka hea korraldus TÜ ASK ja Peep Pälli poolt, kes tõi ise ohvriks oma enda võistlemise!! Oleme tänulikud!
kaido leesmann
MemberMa arvan, et hetkel on raha olulisem, aga küllap varsti ollakse huvitatud, et sportlane esindaks klubi.
See on kahepoolne asi. Sportlane peab olema ise ka huvitatud klubi reklaamimisest, niisama kohale loivamise eest ja 1xaastas esindamise eest ei ole klubid eriti huvitatud sponsoreerima.
Mõlemad peavad midagi saama…
kaido leesmann
MemberKõik on õige. See on kättevõtmise asi.
Praegu on lihtsalt kõik Tallinna parimad jõutõstjad kusagil mugavalt ennast ära sättinud. Paljud on Sportkunda liikmed.
-
AutorPostitused